Urmărește-ne în Social Media

Concerte & turnee

O actriță din "La Casa de Papel" vine la Comic Con Summer Limited Edition 2021

Itziar Ituño, interpreta lui Raquel Murillo, unul dintre personajele cu cea mai spectaculoasă evoluție din serialul fenomen "La Casa de Papel", vine pentru prima dată în România. Actrița de origine spaniolă va oferi autografe la Comic Con Summer Limited Edition 2021.

Publicat

pe

Itzar Ituno
Itzar Ituno │ FOTO: PR

Seria creată de Alex Pina a devenit rapid una dintre cele mai populare producții din lume după achiziția de către Netflix în 2017. "La Casa de Papel" și-a adjudecat numeroase premii, inclusiv trofeul pentru Best Drama la gala International Emmy Awards și a devenit cel mai vizionat serial de pe platforma de streaming.

Itziar Ituño va fi prezentă la eveniment pe 28 - 29 august, sâmbătă (după-masă) la a doua sesiune și duminică dimineață la prima sesiune.

Itziar Ituño se alătură se alătură lui Eugene Simon (Lancel Lannister din "Game of Thrones"), Annei Shaffer (Triss Merigold în The Witcher și Romilda Vane în Harry Potter), lui Michael Malarkey (Lorenzo St.John din "The Vampire Diaries") și lui Ed Westwick (Chuck Bass din fenomenul "Gossip Girl").

Program și bilete la Comic Con Expo Market și Summer Limited Edition 2021

Evenimentele, Comic Con Expo Market și Summer Limited Edition, vor avea împreună 7 sesiuni:

  • Joi, 26 august - 16:00 - 20:00;
  • Vineri, 27 august - 12:00 - 16:00 și 17:30 - 21:30,
  • Sâmbătă și Duminică, 28 și 29 august - 09:30 - 14:30 și 16:00 - 21:00.

Pentru fiecare sesiune este necesară achiziționarea unui bilet. Cei care dețin deja un bilet la eveniment și doresc să participe la ediția din luna august, trebuie să intre pe site-ul de bilete de unde l-au achiziționat și să introducă codul de pe bilet, iar în pasul următor să aleagă sesiunile la care doresc să participe. Pentru fiecare zi de eveniment aferentă biletului, aceștia pot alege o singura sesiune.

Fiecare sesiune va fi limitată la un număr maxim de 4000 de bilete, capacitatea până la 5000 va fi acoperită de echipa evenimentului, voluntari, expozanți, invitați și un număr de siguranță pentru a nu fi depășită capacitatea.

Cei care nu reușesc să ajungă la ediția de la finalul lunii august, pot păstra biletul pentru edițiile din 2022, pot folosi suma aferentă biletului în magazinul online de unde pot achiziționa produse Comic Con (tricouri, stickere, ghiozdane, postere, magneti etc.) sau pot solicita restituirea sumei după ce evenimentul din luna august s-a desfășurat.

Setul de măsuri intitulat Comic Con 6 Layers of Protection este compus din:

Accesul Verificat. Participanții vor putea participa la eveniment dacă prezintă unul din cele 3 documente:

  • un certificat de vaccinare mai vechi de 10 zile
  • un certificat de testare (rapidă) Antigen cu rezultat negativ efectuat cu maxim 24 ore de la încheierea sesiunii la care participă,
  • un certificat de testare RT-PCR cu rezultat negativ efectuat cu maxim 72 ore de la încheierea sesiunii la care participă.

Numărul Limitat de Persoane. Pentru a oferi un spațiu aerisit și a diminua riscul pentru participanți, dar în același timp să putem funcționa în parametrii legali, vom limita accesul la 5000 de persoane / sesiune.

Numărul de ore limitate. Numărul mare de ore consecutive ale evenimentului a fost redus la 40%. În fiecare zi vor fi 2 sesiuni de 4-5 ore fiecare, pentru a limita riscul unei interacțiuni îndelungate, însă fără a compromite experiența Comic Con.
Pauze de Dezinfectare. Între cele două sesiuni, vor exista pauze de 90 de minute, pentru a curăța și dezinfecta spațiile comune și toaletele, dar și pentru a ne pregăti să întâmpinăm următoarele 5000 de persoane.Dezinfectant de mâini. Participanții vor găsi dezinfectant de mâini în mai multe zone importante, unde persoanele interacționează fizic: Zona de Acces, Aleea Artiștilor, Zona de Gaming, Zona Actorilor, Zona Expozanților, Zona exterioară de alimentație.

Masca de Protecție. Indiferent că este vorba de interior sau exterior, masca de protecție trebuie purtată în toate zonele aglomerate.

PUBLICITATE
Comentează

Trending