Urmărește-ne în Social Media

Concerte & turnee

Accesul la UNTOLD 2021 e permis și cu test rapid - Noi reguli

Publicul va avea acces la UNTOLD 2021 atât pe baza certificatului de vaccinare, cât și a testelor PCR sau a celor rapide. De la 1 august, accesul la festivaluri în pandemie se va face cu respectarea unor reguli noi, mai puțin restrictive.

Publicat

pe

│ FOTO: UNTOLD Festival

Fanii UNTOLD au primit astăzi o veste solicitată de organizatori încă de la începutul verii. Autoritățile au anunțat că de la 1 august, accesul la evenimentele mari, de tip festival, va fi permis pentru toți participanții, după cum urmează:

  • persoane vaccinate împotriva virusului SARS-CoV-2, pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare
  • persoanele care prezintă rezultatul negativ al unui test RT- PCR pentru infecția cu virusul SARS-CoV-2, nu mai vechi de 72 de ore
  • rezultatul negativ certificat al unui test antigen rapid pentru infecția cu virusul SARS-CoV-2 nu mai vechi de 24 de ore

Toți cei care au cumpărat abonamente sau bilete au în acest moment garanția că accesul în perimetrul festivalului UNTOLD se va face pentru absolut toate persoanele care fie sunt testate negativ, fie fac dovada anticorpilor, fie sunt vaccinate, conform normelor de mai sus. De asemenea, au fost eliminate și măsurile de distanțare în perimetrul festivalului, toate normele aplicate fiind în concordanță cu studiile științifice aplicate.

"Sunt convins că planul de siguranță, prezentat de noi autorităților este peste orice alt eveniment organizat până în prezent! Ne dorim să devină un model la nivel global, iar în felul acesta să permită, în condiții similare, organizarea de evenimente în siguranță și de acum înainte." - Bogdan Buta, CEO UNTOLD

Pregătirile pentru UNTOLD 2021, în plină desfășurare

Pregătirile pentru desfășurarea celei de-a șasea ediții a festivalului UNTOLD sunt în toi. Organizatorii festivalului au participat zilele acestea la o întâlnire de lucru, găzduită de Gruparea Mobilă de Jandarmi Cluj, alături de autoritățile locale și naționale implicate în buna desfășurare a evenimentului. La ședință au participat reprezentanți ai Jandarmeriei Române, ai Prefecturii județului Cluj, Inspectoratului Județean de Poliție Cluj, Inspectoratului pentru Situații de Urgență Cluj, Direcției de Sănătate Publică Cluj, Oficiului pentru Protecția Consumatorului Cluj, Primăriei Cluj-Napoca, STS și SRI. În timpul întâlnirii au fost dezbătute măsurile de sănătate și siguranță care vor fi aplicate în timpul evenimentului, dar și modalități de a face accesul controlat în perimetrul festivalului.

Organizatorii festivalului UNTOLD colaborează intens cu reprezentanții autorităților în această perioadă pentru a implementa toate soluțiile și măsurile necesare, astfel încât iubitorii festivalului să participe la o ediție excepțională, în deplină siguranță.

Lineup-ul UNTOLD 2021 - Un nou val de artiști va fi anunțat în curând

Organizatorii festivalului pregătesc anunțul unui celui de-al doilea val de artiști ce vor fi prezenți la Cluj-Napoca în aceasta toamnă. Aceștia se vor alătura artiștilor confirmați până în prezent: David Guetta, Martin Garrix, Dimitri Vegas & Like Mike, Steve Aoki, Alok, Afrojack, DJ Snake, Lost Frequencies, Benny Benassi, Martin Solveig, The Script, Parov Stelar și rapper-ul american TYGA.

Număr limitat de abonamente la UNTOLD 2021

Autoritățile au anunțat că, în acest an, festivalurile vor avea o capacitate limitată, de până la 75.000 de participanți pe zi.

Biletele și abonamentele pot fi achiziționate online. Pentru mai multe detalii, accesați Agenda InfoMusic.

Apasă pe eveniment pentru informații suplimentare:

Festivaluri joi, 9 septembrie 2021

UNTOLD Festival 2021

Loc
Cluj Arena
Comentează

Trending