Urmărește-ne în Social Media

Concerte & turnee

UNTOLD 2021 are loc în septembrie, cu aprobarea Guvernului, fără limită de capacitate

UNTOLD are o dată oficială pentru 2021. Festivalul se va desfășura între 9 și 12 septembrie, fără limită de capacitate. România devine, astfel, printre primele țări care își deschide porțile către publicul iubitor de festivaluri.

Publicat

pe

│ FOTO: UNTOLD Festival

Guvernul României a dat undă verde pentru organizarea marilor festivalurilor, fără limită de capacitate. Decizia a fost luată în urma succesului pe care îl are campania de vaccinare.

Programat inițial pentru luna august 2021, organizatorii festivalului UNTOLD spun că mutarea lui în perioada 9 - 12 septembrie reprezintă o extra garanție a faptului că festivalul se va putea ține în acest an, la cele mai înalte standarde, cu cei mai buni artiști și în cele mai sigure condiții.

Primele abonamente pentru UNTOLD 2021 se pun în vânzare joi, 10 iunie, de la ora 14:00

  • Începând de luni, 7 iunie, fanii festivalului UNTOLD care încă nu au un abonament sau bilet se pot înregistra pe site-ul oficial UNTOLD pentru a achiziționa abonamente pentru ediția din acest an.
  • Abonamentele se vor pune în vânzare joi, 10 iunie, la prețul de 149 euro plus taxe, doar pentru cei înregistrați pe site
  • Toți fanii care și-au cumpărat abonamente pentru UNTOLD 2020 și le-au transformat în abonamente ANYTIME, pot opta începând de joi, 10 iunie, pentru ediția din 2021.

Condiții de acces la UNTOLD 2021

Reprezentanții UNTOLD au pus la dispoziția autorităților toate studiile științifice și rezultatele evenimentelor pilot organizate în străinătate, care demonstrează siguranța maximă a evenimentelor organizate cu acces doar pentru vaccinați, testați sau cei cu anticorpi. De asemenea, Uniunea Europeană va aproba de la 1 iulie Certificatul Verde - Covid 19 care asigură aceleași 3 condiții: vaccin, certificat anticorpi sau test negativ (antigen sau PCR). Experiența, rigurozitatea și seriozitatea organizatorilor UNTOLD, alături de măsurile de maximă siguranță propuse, fac din evenimentul de la Cluj-Napoca cel mai sigur loc public din România în care se pot afla oamenii.

Organizatorii UNTOLD anunță că pregătesc și în acest an nume mari internaționale și cea mai intensă experiență de până acum. De-a lungul anilor pe scenele festivalului Untold au urcat nume precum: David Guetta, Martin Garrix, Avicii, Dimitri Vegas&Like Mike, Armin van Buuren, Kygo, Steve Aoki, Tiesto, Afrojack, Diplo, Hardwell, The Chainsmokers, Timmy Trumpet, Axwell ^ Ingrosso, Don Diablo, Marshmello, Solomun, Nina Kraviz, Boris Brejcha, Paul Kalkbrenner, Jamie Jones, Pan-Pot, Tale of Us, Sven Vath, Chris Liebing, Dubfire, Robbie Williams, The Prodigy, Black Eyed Peas, Stormzy, Jason Derulo, Tinie Tempah, Ellie Goulding, Hurts, John Newman, James Arthur, MO și mulți alții

Apasă pe eveniment pentru informații suplimentare:

Festivaluri joi, 9 septembrie 2021

UNTOLD Festival 2021

Loc
Cluj Arena
Comentează

Trending