Urmărește-ne în Social Media

Industria muzicala

Sinead O'Connor s-a răzgândit, nu se mai retrage din muzică

Sinead O'Connor iubește muzica și nu intenționează să se retragă, chiar dacă zilele trecute anunța că nu va mai concerta și că albumul "No Veteran Dies Alone" va fi ultimul. Artista a explicat că acel mesaj de retragere a avut altă semnificație.

Publicat

pe

Fotografie Sinead O'Connor 2020
Fotografie Sinead O'Connor 2020 │ FOTO: Sinead O'Connor www.facebook.com

Mesajul prin care Sinead își anunța retragerea săptămâna trecută nu a fost unul plănuit și atent analizat, ci o reacție la o serie de interviuri care scoteau la iveală "chestii dureroase" din trecutul artistei. Într-o nouă declarație, aceasta explică de ce a simțit nevoia să scrie acel mesaj, explicând că intenționează să cânte în continuare, pentru că "s-a născut pentru a fi pe scenă".

Sinead O'Connor: "Sunt o femeie sensibilă și mică de statură, care e de fapt foarte fragilă. Dar îmi iubesc meseria"

"Cea mai mare preconcepție legată de artista Sinead O’Connor este că ar fi vreo amazoană. Nu sunt.

Sunt o femeie sensibilă și mică de statură, care e de fapt foarte fragilă. Dar îmi iubesc meseria. Adică să fac muzică.

Nu-mi place că din cauza faptului că sunt o persoană talentată (și o femeie care-și exprimă opinia) trebuie să trec zi de zi peste foarte multe prejudecăți pentru a-mi câștiga existența.

Dar m-am născut pentru a fi pe scenă și după iubirea și sprijinul pe care le-am primit în ultimele zile și pe care voi continua să le primesc de la Rob Prinz și de la toți cei de la ICM, precum și de la foarte mulți manageri și fani, mă simt în siguranță să-mi rectific dorința exprimată de a mă retrage", a transmis Sinead.

Artista a confirmat, de asemenea, că va susține toate concertele pe care le are planificate pentru 2022. Va promova în cadrul acestor show-uri albumul "No Veteran Dies Alone", programat să apară pe piață tot anul viitor.

La începutul lunii, Sinead a lansat cartea biografică "Rememberings", acordând cu acest prilej un interviu emisiunii BBC Woman's Hour. Nemulțumită de felul în care a decurs discuția, Sinead a acuzat-o pe gazda Emma Barnett că a realizat un interviu insultător şi misogin, declanșându-se astfel un scandal intens mediatizat. E posibil ca acest interviu să fi alimentat reacția necalculată a artistei și dorința sa de a anunța că se retrage.

Comentează

Trending