Urmărește-ne în Social Media

Concerte & turnee

Program și reguli de acces la concertul Trooper 25 de la Arenele Romane

Pe 12 iunie, Trooper va urca pe scena Arenelor Romane pentru un concert special, ce marchează 25 de ani de la înființarea formației. Înaintea acestui eveniment, publicul este invitat să consulte programul și regulile de acces.

Publicat

pe

Trupa Trooper (2021)
Trupa Trooper (2021) │ FOTO: Trooper

Concertul aniversar Trooper de la Arene va fi deschis de OLYMPUS MONS, una dintre cele mai tinere trupe din scena rock românească. Alături de Trooper vor fi și o serie de invitați speciali, precum tenorul Alin Stoica, Paul Ciuci de la Compact, Cristian Hrubaru și Ronnie Romero.

Programul concertului:

  • 15.00 – Sesiune Meet&Greet
    - Participare la probele de sunet (două piese), poză cu Alin Dincă (Coiotu'), poster semnat de membrii trupei. Pentru cei care nu pot ajunge la ora 15.00, Coiotu' va face poze și după terminarea concertului.
  • 17.30 – Acces general
  • 19.30 : 20.15 – Concert Olympus Mons
  • 20.30 : 23.00 – Concert TROOPER

Reguli de acces la concertul Trooper 25

Conform noilor norme publicate în Monitorul Oficial, la concerte pot participa persoane testate negativ (test PCR nu mai vechi de 72 de ore SAU test rapid nu mai vechi de 24 de ore), vaccinate sau care au trecut prin boală.

Persoanele care nu au dorit să se vaccineze, care nu au apucat să se vaccineze, care nu au 10 zile de la rapel și persoanele minore vor avea posibilitatea, la intrare, de a se testa rapid, din salivă (fără variante invazive, fără teste din nas etc.). Testul va costa 20 de lei, iar rezultatul se va obține în 5 minute. Puteți face teste oriunde în altă parte, însă este nevoie să fie realizate într-un spațiu omologat care să vă elibereze dovada rezultatului negativ.

Persoanele vaccinate sunt rugate să aibă asupra lor documentul doveditor (printat sau direct în telefon).

Persoanele care au trecut prin boală sunt rugate să aibă biletul de externare, nu mai vechi de 90 de zile.

"Pentru a ne ajuta să eficientizăm intrarea în interiorul Arenelor Romane, îi rugăm pe cei care se vor testa la intrare să vină din timp pentru a nu rata niciun recital.

Vă mulțumim că ne sunteți alături și de această dată. Facem toate eforturile posibile pentru a ușura cât se poate de mult perioada dificilă pe care o traversăm cu toții", a transmis formația.

Nu va fi permis accesul cu: sticle, mâncare sau băuturi de orice fel, artificii, arme, obiecte periculoase, obiecte cu laser (ex. pointere, brichete cu laser). Organizatorii nu vor stoca și nu vor păzi obiectele prezentate în această listă pe durata evenimentului.

Accesul în spațiul de eveniment va fi permis unei singure persoane pe baza biletului valid, o singura dată. Biletul în baza căruia se va face accesul va trebui păstrat pe toată durata concertului.

 

Comentează

Albume noi

Trooper relansează albumul "Vlad Țepeș: Poemele Valahiei"

Noua variantă a albumului "Vlad Țepeș: Poemele Valahiei" va fi lansată pe 1 mai atât în format fizic, cât și în format digital pe toate platformele de streaming. Găsești în articol mai multe detalii.

Publicat

pe

Trupa Trooper (2021)
Trupa Trooper (2021) │ FOTO: Trooper

Albumul "Vlad Țepeș: Poemele Valahiei", lansat original de Trooper în 2009, a fost remixat și remasterizat în Statele Unite de Peter Rutcho (Parkway Drive, Deez Nuts, Revocation). "Poemele Valahiei" rămâne unul dintre albumele etalon din industria românească, în anul lansării reușind să ajungă pe locul 1 în toate topurile muzicale de profil.

"Ne-am dorit de ani de zile să facem pasul acesta. Știu cât de iubit este albumul și am considerat că acum este momentul să le oferim ascultătorilor o variantă remixată și remasterizată. În noiembrie vom lansa ultima parte a trilogiei - cu siguranță va exista un boxset care va include toate cele trei discuri: <<Vlad Țepeș: Poemele Valahiei>>, <<Ștefan cel Mare: Poemele Moldovei>>, <<Mihai Viteazul: Poemele Românilor>>. Am stat de vorbă cu Balaurul și am ajuns la concluzia că boxsetul trebuie să sune unitar, așa că i-am trimis vechile piste lui Peter Rutcho, iar el a făcut minuni. Trebuie să vă spun că am ascultat materialul de câteva ori și am rămas fără cuvinte. Are o forță mult mai mare, o energie uriașă!", a declarat Coiotu'.

Anul acesta, Trooper dă startul unui turneu național impresionant, cu aproape 30 de concerte în toată țara. Călătoria muzicală va culmina pe 10 noiembrie, cu un eveniment la Sala Palatului din București.

De-a lungul carierei, Trooper a lansat zece albume de studio, a cântat pentru mai mult de 900.000 de oameni, în peste 950 de concerte, şi a urcat pe scenă alături de Iron Maiden, Scorpions, Deep Purple, Judas Priest, Whitesnake, Europe, Manowar, Nazareth, WASP, Prodigy etc.

Citește în continuare

Concerte & turnee

Program și acces concert Trooper Simfonic la Sala Palatului

Mai sunt doar câteva zile până la concertul Trooper Simfonic de la Sala Palatului. Te invităm să afli programul evenimentul, precum și alte informații utile pentru a te bucura de o experiență lipsită de griji.

Publicat

pe

Trupa Trooper (2021)
Trupa Trooper (2021) │ FOTO: Trooper

Pregătirile sunt în plină desfășurare pentru concertul Trooper Simfonic care va aniversa cei 28 de ani de carieră pe care trupa i-a împlinit recent. Membrii formației au declarat că show-ul pe care îl pregătesc pentru scena Sălii Palatului este cel mai mare pe care l-au susținut vreodată în aceste aproape trei decenii. Alături de Trooper, vor urca pe scenă 50 de muzicieni profesioniști ai Orchestrei Simfonice Valahia, dirijată de Virgil Pețanca, și o serie de invitați speciali, printre care și tenorul Alin Stoica.

Repetițiile pentru concertul de duminică, 19 noiembrie, de la Sala Palatului au început din plin încă din weekendul precedent evenimentului. După ce au studiat partiturile timp de luni de zile, muzicienii din orchestră s-au întâlnit cu trupa pentru a pune la punct toate detaliile celor 15 piese din setlist, care vor asigura un show complet de două ore. Toate cântecele au fost special reorchestrate, iar pentru acest eveniment se lucrează de aproximativ 10 luni pentru ca totul să fie la superlativ. Printre cele 15 titluri, fanii vor regăsi hituri cunoscute din repertoriul trupei, precum și unele piese grele și lungi care nu își găsesc de regulă locul în setlist-urile concertelor Trooper.

"După ce am încheiat primul weekend de repetiții cu orchestra pot spune că lucrurile merg cum nu se poate mai bine. Am pregătit un setlist fenomenal. Nu îmi vine nici mie să cred că au fost acceptate toate piesele astea! Pe 19 noiembrie o să fie o nebunie mare la Sala Palatului", a declarat Alin Coiotu' Dincă.

Trupa și organizatorii au anunțat programul serii și roagă spectatorii care și-au achiziționat bilet să își rezerve suficient timp pentru a ajunge la locație, pentru parcare, lăsarea hainelor la garderobă astfel încât să se asigure că sunt punctual în incinta Sălii Palatului la 19.30, ora de începere a concertului.

Program concert Trooper Simfonic

  • 17.30 - Meet & Greet
  • 18.15 - Open doors
  • 19.30 - Trooper Simfonic

Posesorii de bilete Meet & Greet vor avea acces la sesiunea de autografe și fotografii cu trupa programată să înceapă la 17.30 și care va dura 45 de minute. Organizatorii și trupa au rugămintea ca cei care dețin astfel de bilete și doresc să participe la sesiunea Meet & Greet să ajungă din timp la eveniment deoarece timpul destinat acestei sesiuni nu va putea fi extins în cazul întârzierii.

Info acces:

Accesul publicului este permis începând cu ora 18:15, iar spectacolul începe la ora 19:30, astfel organizatorii recomandă să alocați timp suficient pentru drum, parcare, acces, lăsarea hainelor la garderobă și orice alte activități ce premerg participarea la spectacol în sine, cu scopul intrării în sala de spectacole înainte de începerea actului artistic.

Accesul în perimetrul evenimentului este permis pe bază de bilet valid. Accesul publicului după ora de începere a spectacolului, așa cum apare tipărită pe bilet, nu este permis. Ușile de acces în sală se vor închide la ora începerii spectacolului, adică la 19:30.

Neprezentarea la timp în scopul intrării in sala de spectacole nu dă dreptul la rambursarea biletului sau la utilizarea sa la o reprezentație ulterioară.

Din respect pentru artiști și pentru a evita eventualele situații neplăcute, organizatorii roagă spectatorii sa fie punctuali.

Prețuri bilete concert Trooper Simfonic la Sala Palatului

  • Biletele se găsesc online la prețuri cuprinse între 82,76 și 177,04 lei. Pentru mai multe detalii despre bilete și modalitatea de achiziționare, accesează agenda InfoMusic.
Citește în continuare

Concerte & turnee

Tenorul Alin Stoica este primul invitat anunțat la concertul Trooper Simfonic

Trooper va sărbători 28 de ani de activitate printr-un concert programat la Sala Palatului pe 19 noiembrie 2023. Trupa va avea alături o orchestră simfonică, precum și o serie de invitați speciali. Primul nume anunțat oficial este Alin Stoica, unul dintre cei mai în vogă tenori români ai noii generații.

Publicat

pe

Trooper feat. Alin Stoica în videoclipul "Lumea s-a stins"
Trooper feat. Alin Stoica în videoclipul "Lumea s-a stins" │ FOTO: captură YouTube / Trooper

Fanii Trooper vor avea ocazia de a-și urmări trupa favorită într-o variantă acompaniată de 50 de muzicieni profesioniști din Orchestra Simfonică Valahia, condusă de dirijorul Virgil Pețanca. În plus, cei cinci rockeri pregătesc un set special de invitați care vor cânta în seara de 19 noiembrie. Primul nume anunțat este tenorul Alin Stoica. Alături de Trooper, Alin Stoica a cântat mai multe piese în ultimii ani, cea mai cunoscută fiind "Lumea s-a stins". De aceea, ea nu va lipsi din setlist-ul concertului simfonic.

Tenorul colaborează cu unele dintre cele mai prestigioase opere naționale din țară și a cântat pe unele dintre cele mai mari scene ale lumii. Cariera lui însumează un număr considerabil de premii internaționale importante și de roluri interpretate sub direcția unor regizori de renume. Unul dintre momentele remarcabile din cariera sa a fost invitația de a cânta la concertul omagial cu ocazia împlinirii a zece ani de la dispariția lui Luciano Pavarotti la Arena di Verona, alături de nume sonore în lumea muzicii cum ar fi: Placido Domingo, Jose Carreras, Andrea Bocelli, Il Volo, Eros Ramazzotti, soprana Angela Gheorghiu și alții.

"Ne bucurăm mult să îl avem alături pe Alin Stoica. În opinia mea, este cel mai bun tenor tânăr din România. Nu spun asta doar pentru că este prietenul meu, cred că rolurile jucate pe scenele din toată lumea vorbesc de la sine. Alin a fost alături de noi în multe momente importante din cariera Trooper. Face deja parte din familia noastră. Știu sigur că momentul pe care îl vom avea împreună pe scena de la Sala Palatului o să fie unul de povestit nepoților", a declarat Alin Coiotu' Dincă.

Trooper a aniversat 14 ani de la primul proiect simfonic. A avut loc în 2009, odată cu lansarea albumului "Vlad Țepeș - Poemele Valahiei", însă a fost într-o formulă mult restrânsă față de pregătirile care se fac pentru seara de la Sala Palatului. Trupa lucrează de mai bine de zece luni la reorchestrarea a 15 dintre cele mai îndrăgite și complexe piese din discografia lor. Printre titlurile care se vor auzi în exclusivitate în cea mai elaborată variantă a lor se numără "O viață este prea mult", "În ziua a opta", "Maturizare", "Destin" sau "Rădăcini de dor".

În cei 28 de ani de carieră, Trooper a lansat 10 albume de studio, a cântat pentru mai mult de 900.000 de oameni, în peste 900 de concerte, şi a urcat pe scenă alături de Iron Maiden, Scorpions, Deep Purple, Judas Priest, Whitesnake, Europe, Manowar, Nazareth, WASP, Sepultura, Prodigy etc.

Prețuri bilete concert Trooper Simfonic

  • Biletele sunt disponibile online, la prețuri ce pornesc de la 82,76 lei. Pentru mai multe detalii despre bilete și modalitatea de achiziționare, accesează agenda InfoMusic.
Citește în continuare

Trending