Urmărește-ne în Social Media

Emisiuni radio-tv

Pavel Bartoș e noul prezentator Masked Singer România: "Mă simt ca James Bond"

Cel de-al doilea sezon Masked Singer România va fi prezentat de Pavel Bartoș. Emisiunea cu măști și detectivi va reveni la PRO TV în 2021.

Publicat

pe

Pavel Bartoș prezintă Masked Singer Romania în 2021
Pavel Bartoș prezintă Masked Singer Romania în 2021 │ FOTO: PRO TV

Emisiunea Masked Singer România revine în 2021 cu un nou sezon, mai intens, mai grandios, în care mai multe vedete din România vor urca pe scena care găzduiește cele mai impresionante măști.

Pavel Bartoș va fi amfitrionul acestui sezon și spune că așteaptă cu nerăbdare să fie surprins de vedetele care își vor ascunde identitatea.

Pavel Bartoș: "Pentru mine este ceva nou acest format, îmi plac începuturile de drum, îmi plac noutățile, îmi plac provocările"

"Mă simt ca James Bond! De ce? Pentru că tot timpul voi fi pus în fața neprevăzutului și a surprizei maxime, pe care trebuie să le gestionez. Pentru mine este ceva nou acest format, îmi plac începuturile de drum, îmi plac noutățile, îmi plac provocările.

Masked Singer România este primul show în care prezint, dar... nu știu pe cine. S-ar putea sub mască să fie oameni cunoscuți din muzică, din sport, din actorie, din IT, personalități marcante interne și poate internaționale, pot fi oameni pe care-i cunosc de-o viață, tocmai de aceea aștept cu nerăbdare clipa în care voi afla. Când va fi? Vom afla împreună, în curând, la PRO TV", a spus Pavel Bartoș.

Care sunt regulile concursului?

În fiecare săptămână, măștile vor cânta și se vor duela între ele ca să-și securizeze un loc în etapa următoare a show-ului, dar și pentru a-și păstra ascunsă identitatea lor. Înainte de a urca pe scenă, fiecare mască va oferi celor patru detectivi, Ana Morodan, Inna, Codin Maticiuc și Horia Brenciu, o serie de indicii care să-i ajute să descopere cine se ascunde de fapt în interiorul ei.

Unele indicii îi vor ajuta, altele îi vor putea băga și mai tare în ceață. Pe scenă, personajele vor interpreta melodii care vor putea și ele să contribuie, ca indicii, la povestea celebrității din mască.

12 vedete au acceptat anul trecut provocarea de a participa la prima ediție a Masked Singer România, emisiunea realizată după un format produs în Coreea de Sud și produsă în peste 20 de țări. Vreme de opt săptămâni, participanții și-au ținut ascunsă identitatea, câștigătorul primului sezon fiind Corbul.

Ce surprize aduce Masked Singer România în 2021

Anul acesta, Masked Singer România revine la PRO TV cu un nou sezon mai intens, în care mai multe măști vor impresiona prin abilitatea lor de a-i încurca pe detectivi și a-și ține adevărata identitate ascunsă. Cântăreți, actori, sportivi, influenceri sau oameni de afaceri – oricine se poate ascunde în costumele desprinse din poveștile cu personaje fantastice.

Primul sezon Masked Singer România a fost lider de audiență

Primul sezon al show-ului Masked Singer România, difuzat în toamnă, a fost lider de audiență și a creat un adevărat fenomen în mediul online. Cele opt episoade au avut o medie de 7.1 puncte de rating și 22.5% cotă de piață în rândul publicului comercial, format din persoane cu vârsta cuprinsă între 18 și 49 de ani, din mediul urban. În mediul online, pe cea mai în vogă platformă a momentului, TikTok, producția a strâns aproape 1 milion de aprecieri și 110.000 de urmăritori.

Comentează

Trending