Urmărește-ne în Social Media

Emisiuni radio-tv

Jorge a preluat ștafeta de la Sore și prezintă "Vorbește Lumea" la PRO TV

Jorge s-a alăturat echipei "Vorbește Lumea", de la PRO TV. Artistul prezintă emisiunea alături de Cove, Viviana, Theo Rose, Veve și Coțofană.

Publicat

pe

Jorge
Jorge │ FOTO: PRO TV

Emisiunea "Vorbește Lumea", ce a fost prezentată până de curând de Lora și Cove, are un nou membru în echipă. Jorge, ce a mai cochetat cu rolul de prezentator chiar anul trecut, în cadrul Masked Singer România, a preluat ștafeta de la Sore și a acceptat provocarea de a reveni pe TV, în formatul unui show de divertisment.

"Sunt curioasă dacă v-a placut săptămâna mea la "Vorbește Lumea". De luni, las locul unei alte persoane, la fel de simpatice (haha)", a transmis Sore vinerea trecută, la finalul a cinci zile de emisie.

Persoana la fel de simpatică la care făcea referire Sore este Jorge. Acesta s-a alăturat găștii "Vorbește Lumea", formate din Cove, Viviana, Theo Rose, Veve și Coțofană.

"Mă simt ca acasă la "Vorbește lumea". E ca la o petrecere unde cunoști pe toată lumea. Îi știu pe toți din gașca veselă, pe fiecare în parte, dar și pe toți din spatele camerelor", a declarat Jorge.

Artist și compozitor, Jorge a lansat piese de succes precum "Nimeni nu-i perfect" (feat. JO), "Cuburi de gheață" (alături de Theo Rose), "Noi", "Primul sărut", "Spumele mării", "Geamantan" (feat. Pavel Stratan), "Nu ne potrivim" (feat. CRBL), "Iubirea noastră frige", "Detector de minciuni" (feat. AMNA) și "Rain in July" (feat. Andreea Bănică), videoclipuri ce au adunat zeci de milioane de vizualizări pe YouTube.

Cel mai recent single al lui Jorge este o piesă lansată în colaboare cu Cleopatra Stratan, intitulată "Dans Murdar". Melodia cu peste un milion de vizualizări pe YouTube vorbește despre fiorii unei relații aflate la început, când imaginația completează momentele în care nu reușim să articulăm în cuvinte ceea ce simțim.

Comentează

Trending