Urmărește-ne în Social Media

Albume noi

John Mayer lansează albumul "Sob Rock"

John Mayer lanseaza vara aceasta un nou album, intitulat "Sob Rock". LP-ul vine după o pauză de 4 ani, artistul promițându-ne că așteptarea a meritat.

Publicat

pe

John Mayer în clipul ”Carry Me Away”
John Mayer în clipul ”Carry Me Away” │ FOTO: Captură YouTube

Anul acesta, John Mayer va reveni cu primul său material de studio de după prolificul "The Search for Everything", disc ce i-a adus în 2017 un loc fruntaș în topul US Top Rock Albums (Billboard). Cel de-al 8-lea album din cariera artistului se numește "Sob Rock" și va fi lansat pe 16 iulie.

"Vă asigur că totul va deveni foarte interesant în curând. Să zicem în felul următor: fiecare zi în care voi o să așteptați să apară albumul e o zi în care pot munci și mai mult pentru a mă asigura că muzica asta nu va trece neobservată în rândul oamenilor care ar putea să o aprecieze. Sper să considerați că a meritat așteptarea", a anunțat John Mayer.

Coperta noului album al lui John Mayer, "Sob Rock"

Materialul a fost finalizat în martie, Mayer anunțând atunci că are deja un single pregătit pentru lansare.

"Albumul meu este înregistrat, mixat și masterizat. În ultimele luni m-am relaxat și le-am împărtășit noile piese prietenilor mei", spunea artistul în urmă cu trei luni.

În paralel cu această lansare, John Mayer ar fi și în discuții cu Paramount pentru lansarea propriului talk show - "Later With John Mayer". În cadrul acestei emisiuni, acesta ar urma să aibă drept invitați muzicieni, artiști și persoane proeminente din sectorul cultural, ideea de bază fiind aceea de a crea un fel de after-club pentru cei din sfera artistică. Publicul va putea urmări atât prestații live, cât și interviuri cu invitații.

Recent, John Mayer s-a declarat extrem de afectat de documentarul "Framing Britney Spears". Acesta a mărturisit că a fost de mai multe ori pe punctul de a plânge, chiar dacă nu a avut ocazia de a o cunoaște pe artistă. Muzicianul a subliniat misoginismul cu care Britney a fost tratată, observând cât de diferit a fost comentat în presă comportamentul său de "băiat rău".

Trending