Urmărește-ne în Social Media

Muzică și film

Filmul "Kids Rock", despre trupa Blană Bombă, va avea premiera la TIFF 2021 - TRAILER

"Kids Rock", un film-documentar despre parcursul muzical al celor patru băieți din trupa Blană Bombă, va avea premiera în cadrul festivalului TIFF. Filmul se va bucura și de o avanpremieră națională la Alba Iulia Music And Film Festival (AIMFF).

Publicat

pe

Trupa Blană Bombă în trailer-ul documentarului "Kids Rock"
Trupa Blană Bombă în trailer-ul documentarului "Kids Rock" │ FOTO: Captură YouTube

"Kids Rock", în regia lui Claudiu Mitcu, spune povestea a patru băieți cu vârste cuprinse între 9 și 13 ani, membri ai trupei rock Blană Bombă. "Pe parcursul unui an, ei au fost observați și filmați atât pe drumul transformărilor artistice, cât și de-a lungul procesului de maturizare", ni se relatează în synopsis-ul acestui film documentar.

"Kids Rock" va fi proiectat în avanpremieră sâmbătă, 3 iulie, de la ora 21:45, în cadrul Alba Iulia Music And Film Festival (AIMFF), ulterior publicul având ocazia de a-l vedea și la TIFF 2021. Cea de-a XX-a ediție a Festivalul Internațional de Film Transilvania este programată să aibă loc în perioada 23 iulie - 1 august.

"Blană Bombă e mai tare decât mișto. E mișto la pătrat", spune unul dintre membrii formației în trailer-ul documentarului, recent lansat.

VIDEO Trailer: "Kids Rock"

Blană Bombă îi are în componență pe: Nicholas Butacu, la tobe, Rareș Stănescu, la chitară, Rareș Rădulescu, la bass, și Zoran Ion Stănescu, la voce. Cei patru membri s-au întâlnit în cadrul unei tabere organizate de RockSchool, din București, o şcoală independentă în cadrul căreia copii cu vârste fragede învață să cânte la chitară, pian, bass, voce și tobe.

Primele concerte ale formației Blană Bombă au avut loc în vara anului 2018, de atunci grupul menținându-se în atenția publicului prin show-uri incendiare în cluburi precum Quantic și o apariție notabilă în cadrul festivalului Rockstadt.

Pe lista trupelor ce îi inspiră pe membrii Blană Bombă se regăsesc nume cu greutate ca Iron Maiden, Pink Floyd, Metallica, Sepultura, Slipknot și Cannibal Corpse.

Trending