Urmărește-ne în Social Media

Concerte & turnee

Electric Castle Special, o ediție aparte a festivalului, are loc în august 2021

Electric Castle Special este soluția organizatorilor festivalului de la Bonțida pentru vara anului 2021. Evenimentul se va desfășura în perioada 6 - 15 august, în mai multe locații din Cluj-Napoca și Bonțida.

Publicat

pe

Electric Castle Festival 2015 │ FOTO: Alex Vlad Covaci / InfoMusic.ro

Chiar dacă versiunea clasică a Electric Castle a fost deja amânată pentru 2022, organizatorii festivalului au pregătit pentru public o ediție inedită, adaptată perioadei pandemice pe care încă o traversăm. Electric Castle Special se va desfășura pe parcursul a 10 zile, în perioada 6 - 15 august, în cadrul evenimentului urmând să aibă loc peste 400 de show-uri live. Festivalul va acapara Bonțida și centrul orașului Cluj-Napoca, 30 de locații fiind rezervate pentru desfășurarea acestei ediții speciale.

Lineup Electric Castle Special

Organizatorii nu au dezvăluit încă niciun artist din lineup, însă considerând că organizarea acestei ediții s-a decis din scurt, cel mai probabil în urma undei verzi date de Guvern în urmă cu câteva zile, intuim că la festival vor participa foarte mulți artiști locali. Asta nu înseamnă, desigur, că în lineup nu s-ar putea strecura și câteva nume internaționale.

Bilete la Electric Castle Special

Biletele pentru Electric Castle Special vor deveni disponibile începând cu data de 10 iunie. Ele vor avea prețuri reduse într-o primă etapă.

Mesajul organizatorilor Electric Castle

Organizatorii Electric sunt extrem de bucuroși că pot organiza această ediție specială a Electric Castle.

"Aceasta este cea mai fericită zi din ultimul an și jumătate. În perioada 6 - 15 august vom fi împreună în cadrul unui altfel de festival. Electric Castle Special este un festival unic, creat și organizat pentru perioada pe care o traversăm. (...)

Va fi intens. Ne vom întoarce la viață, la muzica live, la dans, la a te simți grozav alături de prietenii tăi", au transmis organizatorii.

Versiunea clasică a Electric Castle se va desfășura în perioada 13 - 17 iulie 2022. Headliner-ii Twenty One Pilots, Gorillaz și Deftones au fost reconfirmați. Ceilalți artiști din lineup vor fi dezvăluiți în perioada următoare.

Untold, celălalt mare festival din Cluj, se va ține anul acesta în formula clasică. UNTOLD 2021 va avea loc în septembrie, fără limitare de capacitate, grație deciziei luate de Guvern de a permite organizatorilor de mari evenimente să aibă acces nelimitat la concerte, câtă vreme participanții sunt vaccinați, testați, sau au anticorpi.

Trending