Urmărește-ne în Social Media

Emisiuni radio-tv

Cosmina Păsărin prezintă "Vorbește Lumea" la PRO TV: "Sunt recunoscătoare că mi s-a oferit această ocazie"

Cosmina Păsărin a intrat în echipa emisiunii "Vorbește Lumea". Timp de o săptămână, ea va prezenta show-ul alături de Cove, Viviana, Theo Rose, Coțofană și Veverița.

Publicat

pe

Cosmina Păsărin
Cosmina Păsărin │ FOTO: PRO TV

Pe perioada verii, emisiunea "Vorbește Lumea" se bucură de câte un nou prezentator în fiecare săptămână. După Sore și Jorge, Cosmina Păsărin se alătură echipei acestui show.

"De fiecare dată când am fost prezentă în platoul emisiunii, în calitate de invitat, am simțit energia bună a întregii echipe și tocmai de aceea, vestea că voi face parte din Gașca "Vorbește Lumea" m-a făcut tare fericită. Este o experiență pe care o voi trăi la intensitate maximă și sunt recunoscătoare pentru că mi s-a oferit această ocazie. Unde-s mulți, distracția crește, așa că vă invităm să fiți alături de noi și să ne urmăriți în fiecare zi!"

"Vorbește lumea" este o emisiune de divertisment difuzată pe PRO TV, de luni până vineri, în fiecare dimineață, de la ora 10:30. În cadrul emisiunii se abordează subiecte din toate sferele de interes, de la modă, frumusețe, sănătate și până la cooking și parenting.

Fiecare emisiune aduce în platou invitați atât din lumea mondenă, vedete și celebrități, artiști, cât și personalități publice și din sfera medicală, culturală astfel că tonul emisiunii este unul vesel, optimist, iar sfaturile și informațiile primite se adresează tuturor categoriilor de interes. Emisiunea este în direct, astfel că din program nu lipsesc exclusivitățile și știrile de ultim moment din viața mondenă a capitalei.

Printre invitații care au stat de vorbă cu prezentatorii emisiunii, oferind sfaturi sau informații din viețile lor s-au numărat Andreea Balaban, Bănel Nicoliță, Bianca Drăgușanu, Betty Stoian, Irinel Columbeanu, Lora, Lidia Buble, Nicolae Guță, Olivia Steer și Mihai Craiu, Smiley.

Comentează

Trending