Urmărește-ne în Social Media

Concerte & turnee

Beth Hart revine în România pentru 5 concerte, toate în cadrul Summer Camp Brezoi 2021

Beth Hart a confirmat prezența la Summer Camp Brezoi, un eveniment dedicat în 2021 fanilor artistei. Festivalul va găzdui câte un show Beth Hart în fiecare zi a evenimentului.

Publicat

pe

Concert Beth Hart la Sala Palatului din București pe 17 iunie 2016 │ FOTO: Ionut Paraschiv / InfoMusic.ro

Beth Hart, una dintre cele mai bune voci feminine din muzica blues, revine anul acesta în România. Pe 12, 14, 18, 20 și 22 august, artista va susține o serie unică, fără precedent, de 5 concerte.  Denumit "Beth Hart - High Five România - Summer Camp Brezoi", evenimentul ce va găzdui acest festin în aer liber va permite participarea a 10,000 de persoane, respectiv a 2,000 de fani la fiecare concert.

"Suntem foaaaarte entuziamați să anunțăm că venim în România pentru cinci concerte în luna august", a scris Beth Hart pe pagina sa de Facebook.

Bilete și acces la concertele Beth Hart din cadrulSummer Camp Brezoi 2021:

  • Accesul publicului este condiționat de normele în vigoare la data evenimentului. Actualmente acestea prevăd: "Participarea este permisă doar pentru persoanele care sunt vaccinate împotriva virusului SARS-CoV-2 pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare, persoanele care prezintă rezultatul negativ al unui test RT-PCR nu mai vechi de 72 de ore sau rezultatul negativ certificat al unui test antigen rapid nu mai vechi de 24 de ore".
  • În eventualitatea în care condițiile meteo nu vor permite organizarea unuia dintre concerte în data programată, acesta se va derula în ziua anterioară/următoare.
  • Biletele se vând la prețul de 259, 58 lei. Biletele sunt non-refundable și rămân valabile pentru data reprogramată.
Live Music Summer Camp Brezoi 2021 va fi la dispoziția turiștilor în fiecare zi, pe toată perioada verii · 10.000 metri pătrați destinați concertelor în aer liber și teraselor. Iubitorii de drumeții vor descoperi frumusețea Văii Lotrului, o zonă cu obiective și trasee turistice spectaculoase.

Beth Hart, artista cu o voce care "oprește timpul în loc"

Despre vocea artistei americane Beth Hart se spune că "oprește timpul în loc", fiind "obligatoriu de ascultat live măcar o dată în viață". Hart consideră că nu există act artistic fără demoni și agonie.

Sexy şi cu o voce vibrantă, artista a fost decoperită de managerul şi viitorul ei prieten apropiat David Wolff în timp ce cânta pe străzile din LA. Producători muzicali şi artişti mari au decis să lucreze cu Beth Hart de la prima audiţie a vocii ei, ajungȃnd astfel să concerteze ȋn toată lumea alături de legende ale muzicii blues şi rock mondiale precum Joe Bonamassa, Jeff Beck şi Slash.

În 2012, la Kennedy Center Honors, a reușit printr-o reprezentație live de câteva minute să-i ridice în picioare în rafale de aplauze pe președintele Barrack Obama și pe soția sa, Michelle, în cadrul unui tribut adus marelui Buddy Guy, și el prezent la eveniment și cucerit iremediabil de vocea fără pereche a artistei.

Comentează

Trending