Urmărește-ne în Social Media

Concerte & turnee

Un actor din "The Vampire Diaries" vine la Comic Con Summer Limited Edition 2021

Comic Con Summer Limited Edition 2021 se va bucura de prezența unui actor american îndrăgit, cunoscut pentru interpretarea rolului Lorenzo St. John din populara serie ”The Vampire Diaries”. Evenimentul va avea loc la finalul lunii august.

Publicat

pe

Michael Malarkey
Michael Malarkey │ FOTO: Captură YouTube

Cel de-al doilea actor invitat la ediția de anul acesta a Comic Con Summer Limited Edition este Michael Malarkey, cunoscut publicului larg pentru interpretarea lui Lorenzo St. John din populara serie "The Vampire Diaries". Rolul său a fost recurent începând cu sezonul al 5-lea, iar în ultimele sezoane a câștigat multă simpatie din partea fanilor și a scenariștilor care l-au avansat în rândul personajelor principale.

Actorul american s-a remarcat la început prin activitatea sa în lumea teatrului, prima apariție notabilă fiind în piesă Spring Storm, scrisă de Tennessee Williams. Mai apoi, a reușit să impresioneze în rolurile lui Jay Gatsby (în "The Great Gatsby") și Elvis Presley (în "Million Dollar Quartet"). Malarkey s-a orientat către lumea serialelor și a obținut primul rol în 2011 într-un episod din "Curiosity", iar în 2013 a ajuns în distribuția "The Vampires Diaries", unul dintre cele mai populare serii americane, câștigător a 4 People's Choice Award, la care se adaugă mai multe trofee Teen Choice Awards.

Michael Malarkey este și un muzician talentat, având la activ două EP-uri și două albume, cel mai recent, "Graveracer", fiind lansat în 2020.

Actorul va fi prezent în toate sesiunile din ambele zile de Comic Con Summer Limited Edition: sâmbătă, 28 august, și duminică, 29 august, în intervalele 09:30 - 14:30 și 16:00 - 21:00.

Malarkey i se alătură lui Ed Westwick, primul invitat anunțat la Comic Con, cunoscut pentru rolul lui Chuck Bass din fenomenul "Gossip Girl".

Program și bilete la Comic Con Expo Market și Summer Limited Edition 2021

Evenimentele, Comic Con Expo Market și Summer Limited Edition, vor avea împreună 7 sesiuni:

  • Joi, 26 august - 16:00 - 20:00;
  • Vineri, 27 august - 12:00 - 16:00 și 17:30 - 21:30,
  • Sâmbătă și Duminică, 28 și 29 august - 09:30 - 14:30 și 16:00 - 21:00.

Pentru fiecare sesiune este necesară achiziționarea unui bilet. Cei care dețin deja un bilet la eveniment și doresc să participe la ediția din luna august, trebuie să intre pe site-ul de bilete de unde l-au achiziționat și să introducă codul de pe bilet, iar în pasul următor să aleagă sesiunile la care doresc să participe. Pentru fiecare zi de eveniment aferentă biletului, aceștia pot alege o singura sesiune.

Fiecare sesiune va fi limitată la un număr maxim de 4000 de bilete, capacitatea până la 5000 va fi acoperită de echipa evenimentului, voluntari, expozanți, invitați și un număr de siguranță pentru a nu fi depășită capacitatea.

Cei care nu reușesc să ajungă la ediția de la finalul lunii august, pot păstra biletul pentru edițiile din 2022, pot folosi suma aferentă biletului în magazinul online de unde pot achiziționa produse Comic Con (tricouri, stickere, ghiozdane, postere, magneti etc.) sau pot solicita restituirea sumei după ce evenimentul din luna august s-a desfășurat.

Setul de măsuri intitulat Comic Con 6 Layers of Protection este compus din:

Accesul Verificat. Participanții vor putea participa la eveniment dacă prezintă unul din cele 3 documente:

  • un certificat de vaccinare mai vechi de 10 zile
  • un certificat de testare (rapidă) Antigen cu rezultat negativ efectuat cu maxim 24 ore de la încheierea sesiunii la care participă,
  • un certificat de testare RT-PCR cu rezultat negativ efectuat cu maxim 72 ore de la încheierea sesiunii la care participă.

Numărul Limitat de Persoane. Pentru a oferi un spațiu aerisit și a diminua riscul pentru participanți, dar în același timp să putem funcționa în parametrii legali, vom limita accesul la 5000 de persoane / sesiune.

Numărul de ore limitate. Numărul mare de ore consecutive ale evenimentului a fost redus la 40%. În fiecare zi vor fi 2 sesiuni de 4-5 ore fiecare, pentru a limita riscul unei interacțiuni îndelungate, însă fără a compromite experiența Comic Con.

Pauze de Dezinfectare. Între cele două sesiuni, vor exista pauze de 90 de minute, pentru a curăța și dezinfecta spațiile comune și toaletele, dar și pentru a ne pregăti să întâmpinăm următoarele 5000 de persoane.

Dezinfectant de mâini. Participanții vor găsi dezinfectant de mâini în mai multe zone importante, unde persoanele interacționează fizic: Zona de Acces, Aleea Artiștilor, Zona de Gaming, Zona Actorilor, Zona Expozanților, Zona exterioară de alimentație.

Masca de Protecție. Indiferent că este vorba de interior sau exterior, masca de protecție trebuie purtată în toate zonele aglomerate.

PUBLICITATE
Comentează

Trending