Urmărește-ne în Social Media

Emisiuni radio-tv

VIDEO: Roxen a ajuns la Rotterdam, prima repetiție a stârnit reacții puternice

Roxen și echipa sa de dansatori au susținut prima repetiție pe scena Ahoy de la Rotterdam. Emoțiile au fost mari, artista declarând că i-a fost dificil să-și stăpânească lacrimile.

Publicat

pe

Roxen în cadrul primei repetiții pe scena de la Rotterdam @Eurovision 2021
Roxen în cadrul primei repetiții pe scena de la Rotterdam @Eurovision 2021 │ FOTO: Captură YouTube

Roxen a urcat pe imensa scenă amenajată la Ahoy Arena, sala de spectacole din Rotterdam ce va găzdui semifinalele și Marea Finală Eurovision 2021. Alături de o echipă de dansatori, artista a prezentat jurnalistilor prezenți la fața locului conceptul unui show ce aduce în față povestea unei fete singure, care se luptă cu interiorul ei, cu stările ce-i sunt influențate de mediul exterior. Deși este în permanență înconjurată de temeri, Roxen reușește să se elibereze de ele, această idee fiind transmisă prin intermediul scenografiei la care echipa României la Eurovision a lucrat în ultimele săptămâni.

"Am trecut cu bine poate cel mai dificil moment, primul contact cu scena. Sala este impresionantă, totul este la superlativ și nu e loc de greșeală", a declarat Roxen pentru TVR.

Roxen: "Am fost atât de emoționată când am urcat pe scenă, încât mi-au dat lacrimile"

Cu doar câteva zile rămase pâna la semifinala de pe 18 mai, Roxen a mărturisit că prima zi de repetiții a fost copleșitoare pentru ea, emoțiile spunându-și cuvântul.

"Am fost atât de emoționată când am urcat pe scenă, încât mi-au dat lacrimile și m-am luptat cu ele pe parcursul primului take", a detaliat tânăra artistă în cadrul unei conferințe de presă susținute la Rotterdam.

După repetiţie, regizorul Bogdan Păun, Dan Manoliu și Gabriel Scîrlet, regizorul muzical, alături de artişti și de Liana Stanciu, şefa delegaţiei României, au discutat cu echipa tehnică a gazdelor detaliile show-ului, în Viewing Room. Echipa României și organizatorii concursului au stabilit câteva corecții, ultimele detalii ale show-ului urmând să fie puse la punct în cadrul celei de-a doua sesiuni de repetiții, programate pe 12 mai.

Recțiile jurnaliștilor după prima repetiție a lui Roxen

Jurnaliștii de la wiwiblogs au publicat deja un clip în care le împărtășesc fanilor Eurovision impresiile lor după prima repetiție a reprezentantei noastre. Show-ul nu a fost pe măsura așteptărilor, atât Suzanne, cât și William considerând că niște modificări în direcția artistică ar fi necesare.

"Cred că Roxen are o frumusețe angelică. Ceea ce mi-a plăcut în aparția sa și în videoclipul ei este acel contrast între părul negru și pielea sa albă, de copil. La această repetiție, părul ei a fost violet, așa că acea apariție angelică a sa a dispărut. Sper, cumva, că acest violet nu va fi prezent și în show-ul final, dar vom vedea", a declarat Suzanne.

"O repetiție e făcută pentru a repeta. Chiar dacă s-au văzut niște slăbiciuni acum, totul se poate schimba la cea de-a doua repetiție. Eu anticipez că vor apărea niște surprize. Scena a părut puțin goală. Păstrez speranța că se vor schimba niște elemente", a completat William.

Eurovision Song Contest 2021 va avea loc la Rotterdam, sub sloganul "Open Up", cu semifinalele pe 18 şi 20 mai şi finala pe 22 mai. Roxen va fi al 13-lea artist care va urca pe scena de la Rotterdam, în prima semifinală, de pe 18 mai. Artista va interpreta piesa "Amnesia", o piesă despre iubirea de sine și  lupta cu demonii interiori.

Trending