Urmărește-ne în Social Media

Muzică nouă

The Rasmus a lansat o nouă piesă, "Bones"; Grupul pregăteşte al zecelea album

The Rasmus a lansat o nouă piesă pe 14 mai 2021, "Bones", care primeşte un videoclip cu versuri. Acesta este doar un preview pentru al zecelea album al finlandezilor, care vine după o pauză de 4 ani şi înregistrări prolifice pe durata pandemiei. Noul single se ascultă în articol.

Publicat

pe

The Rasmus
The Rasmus │ FOTO: www.facebook.com

The Rasmus lansa albumul "Dark Matters" în 2017, iar acum e gata să ne ofere un material nou, al zecelea disc din cariera sa. Noul LP a fost înregistrat alături de producătorul Joshua, născut în Danemarca, dar stabilit în Marea Britanie. Are în CV colaborări cu Kent, Mew, Kashmir, Guano Apes şi Carpark North. "Bones" este un single destul de calm şi visător, o baladă romantică despre atingerile a doi îndrăgostiţi care le fac fizicul să vibreze, să se înfioare. Este o abordare interesantă a contopirii fizice, versurile citând o întunecime şi "oase fragile".

Solistul Lauri Ylonen, care domina paginile revistelor Coolgirl şi Bravo cu 15 ani în urmă a descris astfel mesajul piesei:

Este despre karma negativă. Orice laşi în urmă în viaţa veţi găsi în faţa ta într-o bună zi. Această melodie prezintă un sunet uşor diferit dar are tipicul strat de întunecime specific The Rasmus.

"Bones" va fi urmat şi de alte single-uri, care vor sosi la toamnă, în vreme ce albumul complet va sosi în 2022. The Rasmus pregăteşte şi un turneu global în 2022, pentru a promova noul LP. Au fost anunţate concerte în Germania, Polonia, Cehia, Ungaria, Italia, dar şi Ucraina şi Rusia. Cu puţin noroc poate îi vedem şi în România.

The Rasmus lua naştere în 1995, atunci când artiştii erau încă la liceu. Primul album, "Peep" a primit discul de aur în ţara natală FInlanda, iar apoi al doilea disc, "Playboys" le-a adus băieţilor un disc Emma, un fel de Grammy finlandez. De abia la începutul anilor 2000 grupul a cunoscut faima internaţională, odată cu apariţia albumului cu numărul 5, "Dead Letters" în 2003. Single-ul "In The Shadows" a fost un mega hit. Formaţia a făcut o pauză între 2012 şi 2017 şi solistul Lauri s-a mutat în Los Angeles.

Comentează

Trending