Urmărește-ne în Social Media

Emisiuni radio-tv

Eurovision 2021: Roxen a fost în complet control la cea de-a doua repetiție de la Rotterdam - VIDEO

După o primă repetiție încărcată de emoții, Roxen s-a mobilizat surprinzător, livrând două zile mai târziu o prestație puternică și bine închegată. În cea de-a doua zi de repetiții, reprezentanta noastră la Eurovision 2021 a impresionat publicul cu vocea și prezența sa scenică.

Publicat

pe

Roxen la cea de-a doua repetiție de la Rotterdam, înaintea semifinalei Eurovision 2021
Roxen la cea de-a doua repetiție de la Rotterdam, înaintea semifinalei Eurovision 2021 │ FOTO: Captură YouTube

Roxen a trecut cu brio de cea de-a doua zi de repetiții pe scena Ahoy de la Rotterdam. Controlându-și, de această dată, emoțiile, reprezentanta noastră a oferit un show electrizant, în care atât scenografia, cât și vocea sa au fost la cote ridicate.

Reacțiile după această a doua repetiție au fost și ele pe măsură, clipul cu Roxen interpretând "Amnesia" urcând în doar câteva ore pe poziția 49 în topul YouTube Trending. Cu peste 140,000 de vizualizări, acest video a atras și foarte multe comentarii pozitive și încurajatoare pentru artista noastră.

"Sună mult mai bine, comparativ cu prima repetiție", a fost unul dintre comentariile care a primit peste o sută de like-uri.

VIDEO: Roxen - "Amnesia", cea de-a doua repetiție pe scena Ahoy de la Rotterdam

După această repetiție, Roxen și delegația României la Eurovision au participat la o nouă conferință de presă. Artista le-a oferit detalii jurnaliștilor despre evoluția sa pe scenă și starea sa emoțională.

"A fost plăcut (la cea dea doua repetiție). Am fost mai relaxați, pentru că ne obișnuiserăm cu scena. Am repetat puțin ieri și înainte de a urca pe scenă și eram mai încrezători. Cred că lucrul ăsta se va vedea."

Întrebată din nou care este mesajul piesei "Amnesia", Roxen a mărturisit că este o piesă extrem de personală și că își dorește ca cei care o ascultă să știe că nu sunt singuri atunci când traversează perioade de neîncredere și instabilitate emoțională.

"Vreau să transmit un mesaj de îmbărbătare. Iubiți-vă pe voi înșivă așa cum sunteți, dacă simțiți că sunteți diferiți de ceilalți, nu înseamnă că nu sunteți capabili", a subliniat Roxen.

VIDEO: Conferința de presă susținută de Roxen și delegația României

Eurovision Song Contest 2021 va avea loc la Rotterdam, sub sloganul "Open Up", cu semifinalele pe 18 şi 20 mai şi finala pe 22 mai. Roxen va fi al 13-lea artist care va urca pe scena de la Rotterdam, în prima semifinală, de pe 18 mai.

Comentează

Albume noi

Roxen a lansat EP-ul "Alternative Dreams" - TRACKLIST

Roxen a lansat "Alternative Dreams", un EP ce combină piese în engleză și română, explorând adâncimile emoțiilor și relațiilor umane. Te invităm să afli mai multe detalii în articol.

Publicat

pe

Roxen - Alternative Dreams
Roxen - Alternative Dreams │ FOTO: Global Records

"Alternative Dreams" reprezintă un EP captivant ce abordează teme profunde precum dragostea, pierderea și autodescoperirea. Materialul include piese ca "Love Song to Myself", ce promovează aprecierea de sine în momentele de solitudine. Cântecul "Tot" adâncește explorarea emoțională, în timp ce "Sun Down" aduce în difuzoare ritmuri electronice pline de viață.

Pentru acest EP, Roxen a colaborat cu EMAA, Costel Dominteanu (DOMINO), David Ciente, Adrian Iordan, NOUA UNSPE, Alex Mlădin, Alexandru Radu (Chopin) și Călin Grăjdan.

Roxen e un artist complex, cu un sound visător și bogat, și o voce profundă. Piesele și versurile sale creează un univers unic, unde totul e posibil. Cu o audiență internațională în continuă creștere, Roxen a reușit să ajungă cu piesele sale pe locul 1 în Polonia și CIS. Artista a dezvoltat și pe plan național o comunitate strânsă de fani, care au adus-o de 3 ori pe locul 1 în topurile din România. Pentru cântăreață, fiecare experiență muzicală e o nouă călătorie prin alte dimensiuni, vibe-ul său muzical făcându-și efectul ca o vrajă, care fascinează și conturează o nouă lume.

Tracklist EP "Alternative Dreams":

  1. Stolen
  2. Love Song to Myself
  3. Sărută-mă
  4. Tot
  5. Până la adânci bătrâneți
  6. Sun Dowm
  7. Magnet
Citește în continuare

Trending