Urmărește-ne în Social Media

Concerte & turnee

Ronnie Romero, solistul Rainbow, participă la concertul aniversar Trooper 25 de la Arenele Romane

Ronnie Romero, unul dintre cei mai importanți soliști ai momentului, va urca pe scenă alături de Trooper, în cadrul concertului aniversar de la Arenele Romane. Show-ul va avea loc pe 12 iunie, marcând 25 de ani de la înființarea trupei.

Publicat

pe

Ronnie Romero
Ronnie Romero │ FOTO: PR

Ronnie Romero este unul dintre cei mai talentați vocaliști din muzica rock. Pe lângă postul pe care Ritchie Blackmore i l-a oferit în legendarul grup Rainbow, Ronnie mai cântă și alături de Vandenberg, Michael Schenker Group, CoreLeoni, Intelligent Music Project, The Ferrymen, Sunstorm și Lords of Black. Muzicianul a acceptat invitația de a urca pe scenă în cadrul evenimentului Trooper 25.

Coiotu': "Ronnie este un fenomen, dar nu trebuie să mai spun eu asta"

"L-am descoperit pe Ronnie în momentul în care a devenit solist Rainbow. Regret că nu l-am auzit mai repede. Până să ajungă alături de Ritchie Blackmore a lansat multe alte materiale incredibil de bune. A fost dragoste la prima ascultare. Timbrul lui te duce cu gândul către Dio, Steve Lee, Coverdale... cum să nu vibrezi la așa ceva? Ne-am bucurat să îl avem invitat și în sala noastră de repetiții. Ce să spun? Chiar este adevărat! Există! Iar vocea este fix așa cum o auziți pe înregistrări. Ronnie este un fenomen, dar nu trebuie să mai spun eu asta. Când Blackmore, Schenker și Vandenberg te vor în trupă... totul este clar! Muzica unește suflete!", a declarat Coiotu'

OLYMPUS MONS vor deschide concertul Trooper. Una dintre cele mai tinere trupe din scena rock românească, Olympus Mons sunt câștigătorii din 2020 ai festivalului Posada. Pe scenă vor mai urca și alți invitați surpriză, printre care tenorul Alin Stoica, Cristian Hrubaru și Paul Ciuci de la Compact.

Prețuri bilete la concertul Trooper 25:

  • Publicul poate achiziționa bilete la prețul de 53 de lei sau 106 lei. Pentru a respecta legea în vigoare, numărul biletelor este limitat.

În cei 25 de ani de activitate, Trooper a lansat nouă albume de studio, a cântat pentru mai mult de 700.000 de oameni, în peste 850 de concerte, și a urcat pe scenă alături de Iron Maiden, Scorpions, Judas Priest, Whitesnake, Europe, Manowar, Nazareth, WASP etc.

Trending