Urmărește-ne în Social Media

Concerte & turnee

Maximum Rock Festival 2021 are loc în septembrie; Vezi lineup-ul final

Ediția din 2021 a Maximum Rock Festival are o nouă dată. Evenimentul se va desfășura în perioada 11 - 12 septembrie, la Arenele Romane din București. Lineup-ul a suferit și el modificări.

Publicat

pe

Therion la Arenele Romane pe 19 octombrie 2012
Therion la Arenele Romane pe 19 octombrie 2012

După lungi discuții și analize, atât cu managementul formațiilor, cât și cu instituțiile abilitate din România, organizatorii festivalului Maximum Rock au stabilit o nouă dată pentru susținerea evenimentului. Acesta a fost reprogramat în weekend-ul 11 - 12 septembrie, locația rămânând neschimbată.

Lineup-ul actualizat al Maximum Rock Festival 2021

Formațiile reconfirmate pentru Maximum Rock Festival 2021 sunt: Epica (Olanda), Therion (Suedia), Orphaned Land (Israel), Subterranean Masquerade (Israel), Riot Monk (România), Loch Vostok (Suedia) și Magnetic(Bulgaria).

Din păcate, Devin Townsend și Katatonia nu vor participa la ediția din septembrie a festivalului, urmând ca aceștia să confirme participarea pentru ediția din 2022. Aceste nume au fost înlocuite pe afiș cu Eluveitie și Dirty Shirt, două formații extrem de îndrăgite de publicul din România.

Accesul publicului la Maximum Rock Festival 2021

Organizatorii menționează că Maximum Rock Festival 2021 va fi o ediție diferită de cele anterioare, restricțiile anti-Covid impuse de autoritățile abilitate din România limitând accesul publicului la 50 % din capacitatea locației.

Bilete și abonamente pentru Maximum Rock Festival 2021

  • Abonamentele achiziționate până în acest moment sunt valabile pentru ediția 2021 a festivalului, iar cei care (din diferite motive) nu pot participa la ediția din acest an a festivalului pot folosi abonamentele pentru Maximum Rock Festival 2022. Mai mult, toți cei care și-au achiziționat până în acest moment abonamente și le vor folosi pentru ediția din septembrie 2021 vor primi un discount la achiziționarea abonamentelor pentru ediția 2022.

Maximum Rock Festival a adunat pe scena festivalului, de-a lungul edițiilor precedente, nume sonore din elita metalului mondial, precum: W.A.S.P., Kamelor, My Dying Bride, Epica, Moonspell, Sodom, Annihilator, Haggard, Dark Tranquillity, Septicflesh, Moonsorrow, Crematory, Evergrey, Samael, Sirenia.

Trending