Urmărește-ne în Social Media

Albume noi

Hooverphonic lansează albumul "Hidden Stories", primul material cu Geike după o pauză îndelungată

Hooverphonic lansează anul acesta un nou material de studio, intitulat "Hidden Stories". Discul a fost înregistrat în pandemie și marchează întoarcerea vocalistei Geike Arnaert în componența grupului.

Publicat

pe

Hooverphonic (2021)
Hooverphonic (2021) │ FOTO: Zeb Daemen / Universal Music

La trei ani de la apariția discului "Looking for Stars", Hooverphonic anunță un nou material de studio, cel de-al 11-lea din cariera grupului. Înregistrat în pandemie, discul "Hidden Stories" i-a menținut în priză pe Alex, Raymond și Geike, revenită în trupă după o pauză de 12 ani. În doar două luni, grupul a  finalizat atât înregistrările, cât și mixajul și producția pieselor, Alex declarându-se foarte fericit că Geike a revenit în trio.

"Suntem încântați de rezultatul final, e prima noastră colaborare cu Geike după o îndelungată pauză. Cred că se simte asta, e multă energie în piese. Ascultam recent un vinyl scos pentru testare și am fost foarte fericit să aud un fel de sinergie între vocea ei și compoziția muzicală, e fantastic", a detaliat Alex Callier într-un interviu pentru InfoMusic.

"Hidden Stories" apare pe piață pe 7 mai și a fost imprimat pe vinyl, grupul dorindu-și neapărat să lanseze albumul în acest format. Pe noul material este inclusă și piesa "The Wrong Place", cu care grupul va reprezenta anul acesta Belgia la Eurovision.

Tracklist "Hidden Stories" - Hooverphonic: 

  1. A Simple Glitch of the Heart
  2. Thinking About You
  3. The Wrong Place
  4. Belgium In the Rain
  5. Lift Me Up
  6. If You’d Really Know Me
  7. One Big Lie
  8. Circus
  9. Full Moon Duel
  10. Hidden Stories

Coperta albumului "Hidden Stories", dezvăluită de Hooverphonic pe Instagram

Trupa belgiană Hooverphonic a fost fondată în 1995, în cei peste 20 de ani de activitate lansând 10 albume și hituri precum "Mad About You", "Eden" sau "2 Wicky". Grupul îmbină trip hop-ul cu rockul alternativ și muzica electronică. Cel mai recent material discografic, "Looking For Stars", a fost  lansat în 2018.

Piesele Hooverphonic au fost incluse pe soundtrack-urile unor filme precum "La Femme Nikita", "I Know What You Did Last Summer", "Permanent Midnight", "The Interview", "Stealing Beauty" sau "Third Watch".

În toamna acestui an, Hooverphonic va reveni în România pentru a susține două concerte, în Brașov și București. Biletele pentru aceste evenimente pot fi achiziționate online.

Comentează

Concerte & turnee

Program și reguli de acces Selah Sue, Hooverphonic și Naaz la Arenele Romane

Selah Sue, Hooverphonic și Naaz vor susține concerte la Arenele Romane din București pe 22 septembrie 2023. Află programul evenimentului și alte informații utile pentru o experiență plăcută.

Publicat

pe

Selah Sue in concert la Analogue 2023 │ FOTO: Alex Vlad Covaci / InfoMusic.ro

Program concerte Selah Sue, Hooverphonic, Naaz

  • Open Doors - 19:00 - 19:30
  • Naaz - 19:00 - 19:30
  • Hooverphonic - 20:00 - 21:15
  • Selah Sue - 21:45 - ...

Reguli de acces

Porțile Arenelor Romane se deschid la ora 18:00, iar concertele încep la ora 19:00. După deschiderea porților, puteți sosi la orice ora doriți pentru a va vedea trupele favorite.

Pentru toate categoriile de bilete, accesul se face pe la porțile de jos din parc ale Arenelor Romane.

La intrarea în perimetrul evenimentului, toți participanții vor fi controlați în bagaje de agenții de securitate.

Este INTERZIS accesul cu:

  • sticle, conserve;
  • mâncare sau băuturi de orice fel;
  • artificii, obiecte periculoase;
  • arme, bâte, cuțite, spray-uri, lanțuri lungi, selfie stick, glow stick, obiecte ascuțite, artificii
  • substanțe interzise cf. legii 143 / 2000
  • obiecte cu laser (ex. pointere, brichete cu laser);
  • aparate foto/video profesionale sau semi-profesionale (cu obiectiv detașabil);
  • aparate de înregistrare audio-video profesionale sau semi-profesionale;
  • animale de companie;
  • persoanele cu probleme de ordin medical trebuie să aibă asupra lor dovezi clare pentru a putea intra la concert cu medicamentele necesare.

Organizatorii NU vor stoca si NU vor pazi obiectelor prezentate în lista de mai sus pe durata evenimentului!

Organizatorii informează publicul participant că spectacolele includ lumini puternice ce pot afecta persoanele epileptice.

Accesul copiilor

  • Copiii sub 7 ani au acces gratuit însoțiți de un adult posesor de bilet valabil.
  • Accesul minorilor sub 14 ani se face doar pe baza de bilet și doar dacă aceștia sunt însoțiți de un adult posesor de bilet valid.
  • Organizatorii nu recomandă prezența la concert a copiilor fără căști de protecție. Zgomotul foarte puternic poate dauna auzului celor mici.

Categorii de bilete și brățări

  • Accesul în spațiul de eveniment va fi permis unei singure persoane pe baza biletului valid, o singură data. Biletul în baza căruia se va face accesul va trebui păstrat pe toată durata concertului.
  • Părăsirea perimetrului de concert, după validarea biletului de acces, va fi strict interzisă. Persoanele care doresc să părăsească zona de eveniment o pot face, dar dacă doresc să intre din nou, vor trebui să-și cumpere alte bilete.
  • Posesorii de bilete la categoria Golden Circle, vor primi brățări care le va permite accesul în zona în care au bilete. Brățările trebuie păstrate la mână, exact așa cum au fost puse, pe toată durata concertului. Brățările nu sunt transmisibile și nu trebuie deteriorate pe întreaga perioadă a evenimentului. Posesorii de bilete la categoria Acces General nu vor primi brățară la acces.
  • Categoria Teren/Golden Circle - fără loc, în fața scenei. Vor primi brățări care le va permite accesul în zona în care și-au cumpărat bilet precum și în zona Acces General.
  • Categoria Acces General - fără loc, în spatele categoriei Golden Circle. Nu vor primi brățară și nu vor avea acces la categoria Golden Circle.

Prețuri bilete concerte Selah Sue, Hooverphonic, Naaz

Bilete se găsesc online, la următoarele prețuri:

  • Teren/Golden Circle (fără loc, în fața scenei) - 199 în presale 2 și 230 la intrare
  • Acces General (cu loc în arena sau fără loc in spatele categoriei Teren/Golden Circle) - 119 lei în presale 2 și 140 lei la intrare

La prețul tuturor biletelor comandate în presale se adaugă comisionul agenției de ticketing.

Citește în continuare

Trending