Urmărește-ne în Social Media

Muzică și film

"Friends: The Reunion" are un trailer oficial - VIDEO

Cu o săptămână înainte de lansare, episodul special "Friends: The Reunion" a primit un trailer oficial. În clip îi vedem în fața emblematicei fântâni pe Jennifer Aniston, Courteney Cox, Lisa Kudrow, Matt LeBlanc, Matthew Perry şi David Schwimmer, îndrăgiții actori filmând, de asemenea, și în apartamentul în care au locuit Monica și Rachel, precum și în cafeneaua Central Perk.

Publicat

pe

Friends: The Reunion (Poster oficial)
Friends: The Reunion (Poster oficial) │ FOTO: IMDB

La 17 ani de la încheierea serialului "Friends", actorii ce i-au interpretat pe Monica, Chandler, Ross, Phoebe, Rachel și Joey s-au întors pe platourile de filmare. Episodul special "Friends: The Reunion" va trece în revistă cele mai emoționante și memorabile momente din cadrul show-ului, alături de ei urmând să apară o listă lungă de invitați speciali, precum Cara Delevingne, pe care o vedem și în trailer, Kit Harington, aka John Snow, Reese Witherspoon, Lady Gaga, BTS, Justin Bieber, Cindy Crawford și David Beckham. Vor reveni pe platou și Maggie Wheeler, respectiv Janice, iubita lui Chandler în serial, dar și Tom Selleck, respectiv Richard, iubitul Monicăi.

"Acompaniați de invitați speciali, noi, cei din distribuție, ne întoarcem pe platourile de filmare de la Warner Brothers, pe platoul 24, pentru o reuniune fără scenariu, în cadrul unui episod special, prin care vom sărbători întregul show", a povestit Lisa Kudrow într-un interviu acordat lui Conan, oferind astfel un scurt rezumat a ceea ce publicul va putea urmări pe 27 mai, când are loc premiera episodului "Friends: The Reunion".

Întrebată de Conan dacă în acest episod special a fost inclusă și o reproducere a scenei filmate la fântână, ce apare în genericul tuturor episoadelor, Lisa a anunțat că acest lucru nu se va întâmpla. Actrița a dezvăluit, însă, că au urmărit în fața emblematicei fântâni câteva filmări din arhiva show-ului, pe care nici unul dintre actorii principali nu le văzuseră până atunci.

Din trailerul recent lansat, aflăm, de asemenea, că actorii s-au reîntors în apartamentul personajului interpretat de Courteney Cox, Monica. Aici cei șase actori principali au jucat din nou Trivia, de această dată, însă, întrebările făcând trimitere către anumite scene sau replici din cadrul show-ului.

TRAILER: "Friends: The Reunion"

Popularul serial "Friends" a cuprins 10 sezoane, fiind difuzat în perioada 1994 - 2004, dar și ulterior, show-ul fiind preluat în ultimii ani de Comedy Central, Netflix, și, cel mai recent, de HBO. Această producţie i-a propulsat la statutul de staruri hollywoodiene pe Jennifer Aniston, Courteney Cox, Lisa Kudrow, Matt LeBlanc, Matthew Perry şi David Schwimmer. Spre finalul filmărilor, actorii erau plătiţi cu un milion de dolari pe episod.

Trending