Urmărește-ne în Social Media

Muzică și film

Urmărește primul trailer oficial al filmului "Eternals" și vezi în ce supereroi se transformă actori cunoscuți de la Hollywood

Studiourile Marvel au lansat primul trailer oficial al viitoarei pelicule - "Eternals". Clipul îi prezintă pe Angelina Jolie, Salma Hayek, Richard Madden sau Kit Harington ca personaje fascinante și impresionante. Te invităm să îl urmărești.

Publicat

pe

Trailer "Eternals"
Trailer "Eternals" │ FOTO: captură YouTube / Marvel Entertainment

"Eternals" este regizat de Chloé Zhao, câștigătoare a două Premii Oscar pentru pelicula "Nomadland". Noua producție îi are în rolurile principale pe Salma Hayek, Angelina Jolie, Gemma Chang, Richard Madden, Kumail Nanjiani și Kit Harington. Filmul va ajunge în cinematografe pe 5 noiembrie.

Pelicula se concentrează pe o rasă extraterestră care a venit pe Pământ în urmă cu 7.000 de ani. După cum explică vocea naratorului, (care pare că este Salma Hayek, liderul spiritual Eternals și o vindecătoare), Eternals au supravegheat și ghidat omenirea de milenii, dar nu au intervenit niciodată până acum. Având în vedere că acțiunea filmului are loc după "Avengers: Endgame", orice a scos aceste ființe puternice din umbră trebuie să fie o amenințare mai serioasă decât Thanos.

Trailerul proaspăt lansat oferă o imagine pentru fiecare "Eternal" în parte:

  • Gemma Chan în rolul lui Sersi, unul dintre liderii Eternals, capabilă să manipuleze materia
  • Richard Madden în rolul lui Ikaris, un alt lider foarte puternic, care poate zbura și ținti cu laserul
  • Kumail Nanjiani este Kingo, un Eternal capabil să tragă cu energie cosmică, dar își trăiește viața ca o vedetă de Bollywood
  • Lia McHugh este Sprite, un iluzionist fără vârstă
  • Brian Tyree Henry în rolul lui Phastos, un inventator cosmic
  • Lauren Ridloff este Makkari, un Eternal surd, dar care are puterea de a se mișca la viteze supraomenești.
  • Barry Keoghan în rolul lui Druig, care are puterea de a controla mintea
  • Don Lee în rolul lui Gilgamesh, un Eternal puternic cu un exoschelet format din energie cosmică
  • Angelina Jolie este Thena, un războinic care poate crea arme din energie pură.

Pe lângă aceste personaje, apare și Dane Whitman, interpretat de Kit Harrington. El este un războinic uman, dar care va ajunge să folosească o sabie mistică și va deveni The Black Knight (Cavalerul Negru).

VIDEO: "Eternals" - TRAILER

Comentează

Trending