Urmărește-ne în Social Media

Concerte & turnee

Electric Castle se amână pentru a doua oară consecutiv; festivalul își va deschide porțile în 2022

Vara aceasta nu sună promițător din punct de vedere concertistic. Organizatorii Electric Castle s-au văzut nevoiți să reprogrameze ediția din acest an pentru 2022. Cu toate acestea, avem și o veste bună. Detalii în articol.

Publicat

pe

Electric Castle Festival 2015 │ FOTO: Alex Vlad Covaci / InfoMusic.ro

În ciuda unei declarații optimiste din partea lui Emil Boc, care era de părere că UNTOLD și Electric Castle ar avea șanse mari să fie reluate anul acesta, iată că socoteala de acasă nu se potrivește cu cea din târg. Astăzi, organizatorii EC au anunțat reprogramarea evenimentului pentru anul viitor. Astfel, cea de-a opta ediție Electric Castle va avea loc în perioada 13-17 iulie 2022. Biletele deja achiziționate rămân valabile, existând și alte opțiuni, ce vor fi dezvăluite în curând.

Vestea bună pentru festivalieri este că organizatorii au reușit să reconfirme cei trei headlineri - Twenty One Pilots, Gorillaz și Deftones.

"În urma măsurilor și restricțiilor pentru evenimente anunțate recent de către autorități pentru perioada următoare, nu există un scenariu real care ne-ar permite să organizăm EC8 în 2021.
E nevoie de un an întreg de muncă pentru a planifica toate detaliile unui eveniment de o asemenea magnitudine. În plus, situația pandemiei fluctuează, iar acest lucru duce la reprogramarea sau anularea turneelor artiștilor în toată Europa", este o parte din mesajul transmis de organizatori.

Cea de-a opta ediție Electric Castle ar fi trebuit să aibă loc în perioada 15-19 iulie 2020 pe domeniul Castelului Banffy din Cluj-Napoca. Apoi, festivalul a fost reprogramat pentru 14 - 18 iulie 2021, iar acum EC a suferit a doua amânare consecutivă. Poate că a treia oară va fi cu noroc, lucru pe care atât festivalierii, cât și organizatorii și-l doresc:

"Chiar nu putem lăsa să treacă încă un an pe lângă noi și vom continua să lucrăm alături de autorități pentru a găsi soluții astfel încât să putem avea evenimente la vară.
De la fani și toți cei care lucrează în această industrie, cu toții sperăm să ne putem bucura cât mai curând de concerte și festivaluri. Până atunci, aveți grijă de voi. Ne e tare dor de toată lumea".

Comentează

Trending