Urmărește-ne în Social Media

Emisiuni radio-tv

Urmărește-l pe Michael C. Hall într-un nou teaser pentru "Dexter" - VIDEO

Noul sezon al serialului "Dexter" continuă să ne ofere crâmpeie din povestea sa, odată cu cel mai recent teaser. Te invităm să îl urmărești.

Publicat

pe

Michael C. Hall în teaser-ul noului "Dexter"
Michael C. Hall în teaser-ul noului "Dexter" │ FOTO: captură YouTube / Showtime

Rețeaua de televiziune Showtime a făcut public un nou clip despre viitoare poveste a lui Dexter Morgan. Aflăm că Dexter are o nouă identitate, el devenind Jim Lindsay, un agent de vânzări al companiei "Fred's Fish and Game". Fanii serialului își amintesc că ultimul sezon s-a încheiat cu Dexter înscenându-și propria moarte într-un mod dramatic pentru a scăpa de autorități. S-a ascuns într-un orășel, unde se pare că a devenit pădurar. Noile informații arată că a trecut de la această meserie la vânzarea de articole pentru vânătoare și pescuit, o poziție mai potrivită dacă ne gândim la experiența sa în a ucide una, alta.

Viitorul sezon "Dexter" promite să ofere poveștii un deznodământ adecvat, la opt ani după ce finalul serialul oficial a dezamăgit mulți fani. Noul "Dexter" va fi lansat ca un sezon de sine stătător, Showtime precizând că nu există intenții de a produce mai multe sezoane. La cârma echipei de producție vor fi Clyde Phillips, Michael C. Hall și regizorul Marcos Siega.

În ceea ce privește distribuția, aceasta îi include pe Julia Jones, Alano Miller, Johnny Sequoyah, Jamie Chung, Oscar Wahlberg, Jack Alcott, Michael Cyril Creighton și Clancy Brown. Acesta din urmă va interpreta noul personaj negativ pe care Dexter va trebui să îl înfrunte. Noul sezon va avea un ton mai întunecat și va debuta pe Showtime în toamna acestui an.

Teaser "Dexter":

Trending