Urmărește-ne în Social Media

Emisiuni radio-tv

"Destinația Eurovision" aduce la TVR imagini din culise cu Roxen în plin proces de pregătire pentru Eurovision 2021

TVR ține publicul la curent cu pregătirile delegației României în cursa pentru marele trofeu Eurovision 2021. În cadrul emisiunii "Destinația Eurovision" vor fi prezentate de luni până vineri imagini în premieră din culisele evenimentului, interviuri cu invitați surpriză, precum și detalii privind pregătirile pentru semifinala concursului, în care Roxen ne va reprezenta cu piesa "Amnesia".

Publicat

pe

Roxen în videoclipul piesei ”Amnesia”
Roxen în videoclipul piesei ”Amnesia” │ FOTO: Captură YouTube

"Destinația Eurovision" va fi difuzată de luni până vineri, la TVR 1, de la ora 20:50. Gazda emisiunii va fi Sonia Argint, care va prezenta, în premieră și în exclusivitate imagini din culisele evenimentului, de la etapa națională până la finala internațională. Sonia va discuta cu mai mulți invitați despre participarea României la Eurovision Song Contest, un drum care s-a prelungit cu un an din cauza pandemiei.

În prima săptămână (3 - 7 mai), înaintea deplasării delegației noastre în Regatul Țărilor de Jos publicul va afla detalii despre parcursul lui Roxen în 2020, care a culminat cu Finala Națională, ultimul mare spectacol cu public din România - desfășurată în sala sporturilor Romeo Iamandi din Buzău. Vor fi difuzate, în premieră, imagini din culisele filmării videoclipului piesei "Amnesia", de la ședința foto oficială realizată pentru această ediție Eurovision Song Contest, de la filmarea pentru postcardul României la Eurovision și momentul artistic filmat în București ca rezervă pentru actul artistic de la Rotterdam (live-on-tape).

De luni, 10 mai, Sonia Argint va urmări aventura reprezentantei noastre pas cu pas, de la îmbarcarea în avion până la revenirea în țară, cu imagini inedite și primele impresii de la concurs.

Cursa pentru Eurovision 2021

Anul acesta, Eurovision se desfășoară la o capacitate redusă. Artiștii vor putea susține, totuși, show-uri live în fața unui public restrâns, de 3500 de spectatori.

Eurovision Song Contest 2021 va avea loc la Rotterdam, sub sloganul "Open Up", cu semifinalele pe 18 şi 20 mai şi finala pe 22 mai. Roxen, reprezentanta României la ediţia cu numărul 65 a concursului, va fi al 13-lea artist care va urca pe scena de la Rotterdam, în prima semifinală, pe 18 mai.

Într-un interviu acordat recent, Roxen mărturisea că se bucură extrem de mult că este reprezentanta țării noastre și că energia publicului o încarcă și îi oferă încredere în ea.

"Pentru public fac asta, mă încarcă și mă ajută mult. (...) Reacțiile sunt foarte pozitive. După ce am lansat piesa și clipul ("Amnesia"), oamenii au reacționat atât de frumos. Nu mă așteptam. Și în continuare sunt reacții foarte bune", a povestit Roxen.

Comentează

Muzică nouă

Roxen a lansat piesa "Infinit" - AUDIO

Roxen revine cu o piesă care să emoționeze ascultătorii. Chiar dacă nu s-au inventat cuvinte pentru sentimentele de afecțiune dintre două persoane, "Infinit" reușește să încapsuleze toate emoțiile prin sunet și interpretare. Melodia este disponibilă în articol, te invităm să o asculți.

Publicat

pe

Roxen (2019)
Roxen (2019) │ FOTO: Global Records

Creditele pentru "Infinit" merg către Theea Mărculescu și David Ciente, care s-a ocupat și de producție.

"Ador să interpretez această piesă, îmi amintește de primii fluturi în stomac pe care îi ai când ești îndrăgostit. Sper ca <<Infinit>> să fie soundtrack pentru cât mai multe povești de iubire cu happy end. Love", a declarat Roxen.

Roxen e un artist complex, cu un sound visător, bogat și o voce profundă. Piesele și versurile sale creează un univers unic, unde totul e posibil. Cu o audiență internațională în continuă creștere, Roxen a reușit să ajungă cu melodiile sale pe locul #1 în Polonia și CIS. Artista a dezvoltat și pe plan național o comunitate strânsă de fani, care au adus-o de 3 ori pe locul #1 în topurile din România.

Pentru Roxen, fiecare experiență muzicală e o nouă călătorie prin alte dimensiuni, vibe-ul său muzical făcându-și efectul ca o vrajă, care fascinează și conturează o nouă lume. Recent, cântăreața a atras atenția radiourilor și a publicului cu piesa "Cenușă".

AUDIO: Roxen - Infinit

Citește în continuare

Trending