Urmărește-ne în Social Media

Emisiuni radio-tv

Demi Lovato va lansa primul său podcast - TRAILER

Demi Lovato lansează primul său podcast, intitulat "4D with Demi Lovato". Programul este realizat alături de compania de podcast Cadence13 și va debuta pe 19 mai. Găsești mai multe detalii în articol.

Publicat

pe

Podcast Demi Lovato
Podcast Demi Lovato │ FOTO: captură YouTube / Demi Lovato

Demi Lovato va explora o serie de subiecte importante precum sănătatea mintală, activismul, drepturile LGBTQ, justiția, pozitivitatea corpului, arta și mediul înconjurător. Alok, Glennon Doyle, Chelsea Handler, Jane Fonda și Jameela Jamil se numără printre invitații speciali ai podcastului, alături de activiști, supraviețuitori, antreprenori și artiști.

"A trăi în a cea de-a patra dimensiune înseamnă a exista în mod conștient atât în timp, cât și în spațiu, dar pentru mine înseamnă a purta conversații care transcend discursul tipic. Acesta este obiectivul meu cu acest podcast. Vreau să-i aduc pe ascultători cu mine pentru a învăța împreună de la experți și pentru a crea o discuție sănătoasă care, în cele din urmă, va duce la mai multă compasiune unul pentru celălalt", a declarat Demi Lovato.

Podcastul artistei va avea episoade noi în fiecare săptămână, în ziua de miercuri. "4D with Demi Lovato" va fi disponibil pe Apple Podcasts, Audacy, Spotify sau orice altă platformă ce găzduiește acest tip de conținut.

"4D with Demi Lovato" nu este singurul proiect la care artista de 28 de ani este implicată. Lovato lucrează la o serie de patru episoade denumită "Unidentified with Demi Lovato". În cadrul acesteia, cântăreața va încerca să exploreze adevărul despre fenomenele OZN alături de sora ei Dallas și de cel mai bun prieten, Matthew. În plus, va juca și va produce "Hungry" - un nou serial de comedie care va urmări câțiva prieteni ce fac parte dintr-un grup de persoane cu probleme alimentare.

Industria muzicala

Românul Chopsticks semnează producția muzicală a piesei lui Demi Lovato - "Neon Lights"

Vladimir Coman, cunoscut în industria muzicală ca Chopsticks, producător, compozitor și sound designer la HaHaHa Production și Romdrops, divizia sa internațională, semnează producția muzicală a variantei rock "Neon Lights" a celebrei Demi Lovato. Găsești în articol mai multe detalii.

Publicat

pe

Chopsticks
Chopsticks │ FOTO: HaHaHa Production

Succesul lui Chopsticks cu piesa lui Demi Lovato vine după ce Romdrops a marcat deja prin producătorii săi români colaborări memorabile cu James Carter, Ofenbach și James Blunt (Șerban Cazan și Chopsticks), Moguai și Polina (Chopsticks), Rita Ora feat Fatboy Slim și Rag’n’Bone Man (Șerban Cazan), KSHMR (Smiley si Serban Cazan), Beverley Knight (Smiley si Serban Cazan), Camylio (Lucian Nagy) sau Iam Tongi câștigătorul "American Idol" cu piesa "I'll be seeing you", produsă de Florin Boka (Feenom) și Roland Kiss.

"Să-mi văd numele pe creditele piesei lui Demi Lovato mă face să simt că primesc validare pentru ce fac și ce iubesc. Sunt metalist și rocker de mic și odată ajuns în industrie, am tot auzit că rock-ul e mort și că nu pot crea în direcția asta, că voi muri de foame. Acum Demi Lovato cântă rock, MGK cântă rock, s-au întors Paramore și Avril Lavigne, a apărut Olivia Rodrigo, pe lângă mulți alții care adoptă stilul ăsta, iar eu m-am trezit brusc foarte cerut pe nișa asta pe care o iubesc. Colaborarea pe piesa lui Demi Lovato a pornit de la Smiley care, într-una dintre plecările în Los Angeles, i-a povestit lui Oak Felder că are un om în echipă care produce rock, am lucrat diverse instrumentale pentru mai multe voci până am primit invitația de a reproduce în stil metal <<Neon Lights>> și iată că viziunea mea e acum parte din albumul ei!", a declarat Chopsticks.

Pentru noua variantă a piesei "Neon Lights", Chopsticks a lucrat alături de Oak Felder, Alex Nice și Keith "Ten4". Melodia va fi inclusă pe "REVAMPED", o colecție de versiuni rock ale celor mai mari hituri cântate de Demi Lovato.

Chopsticks lucrează în industria muzicală din anii 2000, a produs și a compus muzică în studiourile HaHaHa Production pentru cei mai importanți artiști din România, iar în ultimii ani a ajuns să lucreze, sub umbrela Romdrops, în locuri legendare pentru muzica internațională precum Eastwest Studios și Paramount Studios din Los Angeles sau Abbey Road din Londra.

Chopsticks are în lucru, alături de ceilalți producători, compozitori și artiști HaHaHa Production, multe proiecte muzicale uriașe pentru piața internațională care se vor lansa în curând.

Romdrops este o companie de publishing și producție muzicală înființată în 2021, menită să deschidă oportunități globale grandioase pentru artiștii, producătorii și compozitorii români, în urma unei tabere internaționale de creație organizate de Smiley și HaHaHa Production în Transilvania. HaHaHa Production, publisher de succes și unul dintre cele mai creative și titrate labeluri independente din România, Milk&Honey, una dintre cele mai puternice firme de management muzical din lume, Oak Felder, câștigător al premiului Grammy, considerat a fi unul dintre cei mai prolifici producători muzicali ai ultimilor ani au înființat împreună Romdrops, care activează pe piața muzicală din întreaga lume, colaborează cu Top 40 cei mai cunoscuți artiști ai lumii, lucrează pentru proiecte din topurile americane, britanice și din toate țările care generează hituri.

Citește în continuare

Trending