Urmărește-ne în Social Media

Emisiuni radio-tv

Demi Lovato va lansa primul său podcast - TRAILER

Demi Lovato lansează primul său podcast, intitulat "4D with Demi Lovato". Programul este realizat alături de compania de podcast Cadence13 și va debuta pe 19 mai. Găsești mai multe detalii în articol.

Publicat

pe

Podcast Demi Lovato
Podcast Demi Lovato │ FOTO: captură YouTube / Demi Lovato

Demi Lovato va explora o serie de subiecte importante precum sănătatea mintală, activismul, drepturile LGBTQ, justiția, pozitivitatea corpului, arta și mediul înconjurător. Alok, Glennon Doyle, Chelsea Handler, Jane Fonda și Jameela Jamil se numără printre invitații speciali ai podcastului, alături de activiști, supraviețuitori, antreprenori și artiști.

"A trăi în a cea de-a patra dimensiune înseamnă a exista în mod conștient atât în timp, cât și în spațiu, dar pentru mine înseamnă a purta conversații care transcend discursul tipic. Acesta este obiectivul meu cu acest podcast. Vreau să-i aduc pe ascultători cu mine pentru a învăța împreună de la experți și pentru a crea o discuție sănătoasă care, în cele din urmă, va duce la mai multă compasiune unul pentru celălalt", a declarat Demi Lovato.

Podcastul artistei va avea episoade noi în fiecare săptămână, în ziua de miercuri. "4D with Demi Lovato" va fi disponibil pe Apple Podcasts, Audacy, Spotify sau orice altă platformă ce găzduiește acest tip de conținut.

"4D with Demi Lovato" nu este singurul proiect la care artista de 28 de ani este implicată. Lovato lucrează la o serie de patru episoade denumită "Unidentified with Demi Lovato". În cadrul acesteia, cântăreața va încerca să exploreze adevărul despre fenomenele OZN alături de sora ei Dallas și de cel mai bun prieten, Matthew. În plus, va juca și va produce "Hungry" - un nou serial de comedie care va urmări câțiva prieteni ce fac parte dintr-un grup de persoane cu probleme alimentare.

Trending