Urmărește-ne în Social Media

Concerte & turnee

Concertul Zucchero de la Sala Palatului a fost reprogramat în iulie 2022

Contextul pandemic determină o nouă amânare a concertului Zucchero de la București. Mutat din iunie 2020 în mai anul acesta, evenimentul a fost reprogramat din nou, în luna iulie a anului viitor.

Publicat

pe

Zucchero
Zucchero │ FOTO: Captură YouTube

În așteptarea redeschiderii salilor de concerte, cu speranța și încrederea că acest lucru se va realiza cât mai curând posibil, producătorii turneului Zucchero în colaborare cu diverșii promotori locali anunță reprogramarea "D.O.C. World Tour". Astfel, concertul muzicianului de la București, ce ar fi trebuit să aibă loc pe 23 mai 2021, este reprogramat pe 7 iulie 2022. Locația rămâne neschimbată, concertul Zucchero urmând să aibă loc la Sala Palatului.

Bilete la concertul Zucchero de la Sala Palatului:

  • În acord cu reglementările în vigoare în cadrul regimului pandemiei de Covid-19, biletele deja achiziționate rămân valabile pentru noua dată, alternativ titularii putând solicita un vaucher, valabil și pentru alte concerte/spectacole programate de MTimentertainment pentru anii 2021/22.

Cariera lui Adelmo Fornaciari (aka Zucchero) a debutat în Italia la începutul anilor '70, iar artistul a devenit cunoscut după ce a participat la mai multe festivaluri din Peninsulă, printre care și celebrul Sanremo.

Cu un palmares cum nu se pot lăuda mulţi artişti, Zucchero a reuşit de-a lungul carierei de peste patru decenii să cucerească lumea întreagă şi să vândă peste 50 de milioane de albume, devenind astfel unul dintre cei mai bine vânduţi cântăreţi italieni. Mai mult, colaborările lui au fost numai cu nume sonore din lumea muzicală, precum Luciano Pavarotti, Elton John, Bono, Andrea Bocelli, Joe Cocker şi Ray Charles.

Albumul "D.O.C." a fost lansat pe 8 noiembrie 2019 prin Universal Music Italia. Discul conține 11 piese, plus trei bonus tracks.

Anul trecut, Zucchero a lansat o piesă în colaborare cu Sting, intitulată "September". Scrisă în pandemie, melodia este inclusă atât pe noul album al lui Zucchero, "D.O.C", cât și pe LP-ul lui Sting, "Duets". 

"Nimic nu este planificat vreodată când lucrez cu Sting", mărturisește Zucchero. "M-a sunat pentru a-mi cere să scriu un text în italiană pentru o melodie pe care tocmai o compusese. Piesa mi-a plăcut foarte mult de la început, așa că am decis să lucrăm împreună la acest duet. Piesa vorbește despre perioada suspendată pe care am trăit-o în timpul verii și transmite speranța de a reveni la normal în curând. Chiar și astăzi sperăm că acest "septembrie" va sosi în curând", declara Zucherro în decembrie, când videoclipul piesei era lansat.

PUBLICITATE
Comentează

Concerte & turnee

Concertele Zucchero din România au fost amânate pentru 2023

Venirea lui Zucchero se lasă așteptată pentru fanii din România. Managementul artistului a anunțat că o parte din turneul european a fost amânată pentru anul viitor. Te invităm să afli mai multe detalii.

Publicat

pe

Zucchero
Zucchero │ FOTO: Captură YouTube

Mtime Entertainment și Miradue, organizatorii concertelor din România ale cântărețului italian Zucchero, informează că managementul artistului a luat decizia de a amâna o serie de concerte din cadrul turneului mondial, ce urmau a fi susținute în țările din zona est-europeană afectată de războiul care are loc în Ucraina.

În consecință, concertele celebrului artist, ce ar fi trebuit să se desfășoare în data de 5 iulie 2022 pe stadionul Cluj Arena (Cluj-Napoca) și pe 7 iulie 2022 la Sala Palatului din București, au fost reprogramate și se vor desfășura pe 6 iulie 2023, la Sala Palatului (București) și pe 8 iulie 2023 la stadionul Cluj Arena (Cluj-Napoca).

INFO BILETE:

Biletele deja achiziționate pentru concertele din luna iulie a acestui an, rămân valabile pentru noile date din 2023. Persoanele care doresc să solicite o rambursare sau un voucher valabil pentru alte concerte organizate de aceleași companii organizatoare, se pot adresa agențiilor de bilete sau punctelor de vânzare de unde au fost cumpărate biletele, în perioada 20 iunie 2022 - 20 iulie 2022.

Despre Zucchero

Cariera lui Adelmo Fornaciari (Zucchero) a debutat în Italia la începutul anilor '70, iar artistul a devenit cunoscut după ce a participat la mai multe festivaluri din Peninsulă, printre care și celebrul Sanremo. În 1983 înregistrează primul album, "Un Po di Zucchero". Este propulsat în vârful topurilor internaționale după ce produce, împreună cu Randy Jackson, mai multe albume care sunt primite foarte bine de public.

Cu un palmares cum nu se pot lăuda mulţi artişti, Zucchero a reuşit de-a lungul carierei de peste patru decenii să cucerească lumea întreagă şi să vândă peste 50 de milioane de albume, devenind astfel unul dintre cei mai bine vânduţi cântăreţi italieni. Mai mult, colaborările lui au fost numai cu nume sonore din lumea muzicală, precum Luciano Pavarotti, Elton John, Bono, Andrea Bocelli, Joe Cocker şi Ray Charles.

Citește în continuare
Concert Depeche Mode 2023

AGENDA DE CONCERTE

<< oct. 2022 >>
lmmjvsd
26 27 28 29 30 1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31 1 2 3 4 5 6

Trending