Urmărește-ne în Social Media

Concerte & turnee

Concertul Zucchero de la Sala Palatului a fost reprogramat în iulie 2022

Contextul pandemic determină o nouă amânare a concertului Zucchero de la București. Mutat din iunie 2020 în mai anul acesta, evenimentul a fost reprogramat din nou, în luna iulie a anului viitor.

Publicat

pe

Zucchero
Zucchero │ FOTO: Captură YouTube

În așteptarea redeschiderii salilor de concerte, cu speranța și încrederea că acest lucru se va realiza cât mai curând posibil, producătorii turneului Zucchero în colaborare cu diverșii promotori locali anunță reprogramarea "D.O.C. World Tour". Astfel, concertul muzicianului de la București, ce ar fi trebuit să aibă loc pe 23 mai 2021, este reprogramat pe 7 iulie 2022. Locația rămâne neschimbată, concertul Zucchero urmând să aibă loc la Sala Palatului.

Bilete la concertul Zucchero de la Sala Palatului:

  • În acord cu reglementările în vigoare în cadrul regimului pandemiei de Covid-19, biletele deja achiziționate rămân valabile pentru noua dată, alternativ titularii putând solicita un vaucher, valabil și pentru alte concerte/spectacole programate de MTimentertainment pentru anii 2021/22.

Cariera lui Adelmo Fornaciari (aka Zucchero) a debutat în Italia la începutul anilor '70, iar artistul a devenit cunoscut după ce a participat la mai multe festivaluri din Peninsulă, printre care și celebrul Sanremo.

Cu un palmares cum nu se pot lăuda mulţi artişti, Zucchero a reuşit de-a lungul carierei de peste patru decenii să cucerească lumea întreagă şi să vândă peste 50 de milioane de albume, devenind astfel unul dintre cei mai bine vânduţi cântăreţi italieni. Mai mult, colaborările lui au fost numai cu nume sonore din lumea muzicală, precum Luciano Pavarotti, Elton John, Bono, Andrea Bocelli, Joe Cocker şi Ray Charles.

Albumul "D.O.C." a fost lansat pe 8 noiembrie 2019 prin Universal Music Italia. Discul conține 11 piese, plus trei bonus tracks.

Anul trecut, Zucchero a lansat o piesă în colaborare cu Sting, intitulată "September". Scrisă în pandemie, melodia este inclusă atât pe noul album al lui Zucchero, "D.O.C", cât și pe LP-ul lui Sting, "Duets". 

"Nimic nu este planificat vreodată când lucrez cu Sting", mărturisește Zucchero. "M-a sunat pentru a-mi cere să scriu un text în italiană pentru o melodie pe care tocmai o compusese. Piesa mi-a plăcut foarte mult de la început, așa că am decis să lucrăm împreună la acest duet. Piesa vorbește despre perioada suspendată pe care am trăit-o în timpul verii și transmite speranța de a reveni la normal în curând. Chiar și astăzi sperăm că acest "septembrie" va sosi în curând", declara Zucherro în decembrie, când videoclipul piesei era lansat.

PUBLICITATE
Comentează

AGENDA DE CONCERTE

<< sept. 2021 >>
lmmjvsd
30 31 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 1 2 3

Trending