Urmărește-ne în Social Media

Concerte & turnee

Concertul "Fuego - Simfonic" a fost reprogramat în luna noiembrie

Concertul lui Fuego programat să aibă loc pe 21 mai, la Sala Palatului, a fost amânat pentru a patra oară. Noua dată stabilită pentru acest eveniment este 29 noiembrie.

Publicat

pe

Fuego
Fuego │ FOTO: Ana Maria Halalai

"Fuego - Simfonic" a fost reprogramat pentru a patra și ultima oară, contextul pandemic determinând încă o dată amânarea concertului. Producția se anunță a fi una impresionantă, Fuego și echipa lui pregătind acest show încă de dinainte de pandemie. Pe 29 noiembrie, noua dată stabilită pentru eveniment, publicul se va bucura de un concert pop simfonic grandios, într-o interpretare și-o formulă de excepție. Biletele achiziționate inițial sau pe parcursul celorlalte reprogramări rămân valabile.

Paul Surugiu va fi acompaniat de Orchestra Metropolitană București, condusă de maestrul dirijor Daniel Jinga. De asemenea, pe scenă va fi prezent și Corul Accoustic, în formulă de 50 de interpreți, alături de care Fuego va interpreta o selecție de piese minuțios pregătite. Publicul prezent la spectacol se va bucura de mai multe surprize, de la noutăți muzicale la invitați speciali și duete inedite, cu nume de referință.

Fuego: "Vreau să le mulțumesc tuturor celor care nu și-au retras biletele până acum și așteaptă acest eveniment de anvergură, grandios. Mă înclin în fața lor"

"Dragii mei, mi-e dor de scenă și aș da orice să pot reveni pe ea, să pot fi în fața oamenilor, să pot aduce bucurii și să pot fi eu, în toată plenitudinea și libertatea mea. Din păcate, mai trebuie să aștept acest moment! Astfel, împreună cu echipa alături de care am pus pe picioare proiectul "SIMFONIC", de la Sala Palatului, am luat hotărârea să amânăm pentru ultima oară acest concert, până pe 29 noiembrie 2021.

Ar fi trebuit să-l realizăm în mai, pe 21, dacă ne reveneam, asta după ce l-am reprogramat deja de trei ori. Din nefericire, nu e posibil! Sperăm ca până în noiembrie să ne mai revenim și măcar cu 50% din capacitate și cu măști în sală să putem juca. Vreau să le mulțumesc tuturor celor care nu și-au retras biletele până acum și așteaptă acest eveniment de anvergură, grandios. Mă înclin în fața lor, iar asta mă responsabilizează!", a declarat Paul Surugiu-Fuego.

Bilete la concertul "Fuego - Simfonic":

  • Biletele pentru acest eveniment au prețuri cuprinse între 80 și 200 de lei și pot fi achiziționate online.

Fuego este artistul independent care reușește, de 25 de ani, să fie în preferințele publicului român. Implicat în numeroase proiecte, muzicale, teatrale sau de televiziune, acesta demonstrează că deschiderea sa către artă este multilaterală.

Apasă pe eveniment pentru informații suplimentare:

Concerte duminică, 15 mai 2022

Fuego - Simfonic

Loc
Sala Palatului

Trending