Urmărește-ne în Social Media

Concerte & turnee

Concertul lui Celine Dion de la București a fost reprogramat în 2023

Celine Dion va concerta la București după o amânare de aproape trei ani, evident, dacă situația sanitară va evolua spre normalitate. Pandemia a împins succesiv data concertului de pe Arena Națională din 2020 în 2021 și ulterior pe 11 iunie 2023. Aflați detaliile comunicate de organizatorul Emagic.

Publicat

pe

Celine Dion
Celine Dion │ FOTO: Celien Dion www.facebook.com

Celine Dion urma să concerteze pe Arena Națională din București pe 29 iulie 2020, însă pandemia a forțat amânarea mai întâi pe 25 iulie 2021 și ulterior pe 11 iunie 2023. Din fericire pentru fani, nu e vorba de o anulare.

În condiții obișnuite evenimentul ar fi fost unul sold-out, prin urmare, vorbim de mii de spectatori care au plătit între 225 de lei și 850 de lei pe bilet și care sunt nevoiți să aștepte încă 2 ani să o urmărească live pe diva canadiană. Biletele achiziționate pentru 29 iulie 2020 sau ulterior pentru 25 iulie 2021 își păstrează valabilitatea pentru 11 iunie 2023. Organizatorul va reveni cu detalii în perioada următoare pentru a clarifica situația voucherelor și alte aspecte.

Amploarea evenimentului și integrarea lui într-un turneu regional au complicat reprogramarea și de aici termenul atât de lung. Judecând după condițiile desfășurării meciurilor de fotbal de la Euro 2020, un astfel de concert era imposibil de pus în practică în această vară.

Celine Dion a fost nevoită să își amâne turneul “Courage World Tour”

Evident, niciun factor implicat în organizarea concertului nu e răspunzător pentru situația creată, de vină fiind pandemia COVID-19 și restricțiile aplicate adunărilor publice în întreaga lume.

Celine Dion și Concerts West/AEG Presents amânaseră deja o parte din spectacolele din turneul european “Courage World Tour” în 2021, însă pandemia a forțat o nouă schimbare de plan. Concertele planificate în această vară la Tel Aviv, Nicosia, Attard, Atena, București, Carhaix, Lucca și Nyon vor avea loc peste 2 ani, în perioada mai-iulie 2023.

Celine a declarat: “Eram foarte nerăbdătoare să va întâlnesc pe toți în Europa în această vară, dar, din păcate, din cauza situației mondiale, lucrurile s-au tot amânat. Suntem foarte bucuroși pentru spectacolele pe care le vom putea ține în 2023 și de abia aștept să va văd în sfârșit!”.

Organizatorul local va reveni cu detalii în curând

Posesorii de bilete la concert beneficiază în continuare de toate drepturile conferite de tichetul achiziționat și se supun REGULAMENTULUI ORGANIZATORULUI, termenilor și condițiilor distribuitorilor de bilete (EVENTIM.RO și IABILET.RO) și legislației locale în vigoare.

Laura Coroianu, directorul Emagic - compania organizatoare, ne-a transmis:

“Ne pare extrem de rău că suntem nevoiți să reprogramăm concertul Celine Dion din nou, dar suntem foarte bucuroși că Bucureștiul se numără printre orașele care vor putea în continuare să găzduiască spectacolul. Evident, aceasta nu a fost decizia pe care speram să o luăm, dar respectând măsurile guvernamentale în vigoare – și în timpuri de o asemenea incertitudine fără precedent – aceasta este acum singura noastră opțiune viabilă, pe care am fost nevoiți să o acceptăm cu durere în suflet.

Dorim să ne arătăm aprecierea față de fanii Celine Dion pentru răbdarea lor și să îi recompensăm cu o tombolă unică, cu multe premii, în speranța că vom mai alina așteptarea. Așa cum va puteți imagina, amânarea concertului este la fel de neplăcută pentru noi precum este și pentru fani și în această lumină, rugăm publicul să ne acorde o mică perioada de timp pentru a pune la punct detaliile tombolei, situația voucherelor și a altor aspecte pe care le implică această a doua reprogramare. Va mulțumim enorm pentru înțelegere, revenim cu detalii în cel mai scurt timp posibil.”

Concertul Celine Dion a fost lansat pe 15 octombrie 2019 în plin avânt al marilor concerte în România. Pe lângă biletele deloc ieftine s-au comercializat inclusiv pachete VIP cu prețuri între 1175 și 3075 de lei. Amânarea inițială inevitabilă a survenit oficial pe 10 iunie 2020, cu o lună și jumătate înaintea evenimentului.

Celine Dion este unul dintre cei mai recunoscuți, respectați și de succes artiști din industria muzicală. A câștigat numeroase premii, a dominat clasamentele pop în 1990 și a vândut aproape 250 de milioane de albume în cei peste 35 de ani de carieră. Artista are în palmares 2 premii Oscar, 5 premii Grammy și un Icon Award din partea Billboard, acordat pentru întreaga carieră.

Apasă pe eveniment pentru informații suplimentare:

Concerte duminică, 11 iunie 2023

ANULAT - Celine Dion

Loc
Arena Națională

Muzică și film

Celine Dion își va descrie problemele de sănătate în documentarul "I Am: Celine Dion"

"I Am: Celine Dion" nu se va concentra pe viața și cariera artistei de 55 de ani, ci va relata dificultățile cu care aceasta s-a confruntat după ce a fost diagnosticată cu o afecțiune neurologică rară. Găsești în articol mai multe detalii.

Publicat

pe

Celine Dion
Celine Dion │ FOTO: Celien Dion www.facebook.com

Documentarul va fi regizat de Irene Taylor și va fi disponibil pe Prime Video la o dată care nu a fost încă stabilită. Proiectul documentează aproximativ un an din viața lui Celine Dion, prezentând luptele artistei cu boala Moersch - Woltman sau sindromul omului înțepenit. Este o tulburare neurologică rară, caracterizată prin rigiditatea progresivă, ce afectează creierul și măduva spinării. În cazul lui Dion, boala i-a afectat viața de zi cu zi, precum și capacitatea de a performa.

Celine Dion a dezvăluit oficial diagnosticul în decembrie 2022, anunțând atunci că se vede nevoită să amâne turneul mondial din cauza spasmelor care au afectat felul în care merge și cântă.

"Ultimii ani au fost o provocare pentru mine, o călătorie de la a înțelege condiția mele până la a învăța cum să trăiesc cu ea și să o gestionez, dar să nu o las să mă definească. Pe măsură ce drumul către reluarea carierei mele de interpret continuă, mi-am dat seama cât de mult mi-a lipsit să-mi văd fanii. În timpul acestei absențe, am decis că vreau să documentez această parte a vieții mele, să atrag atenția asupra acestei afecțiuni puțin cunoscute și să ajut alți oameni care au acest diagnostic", a declarat Celine Dion despre viitorul documentar.

"I Am: Celine Dion" va fi produs de Sony Music Vision, în parteneriat cu Sony Music Entertainment Canada și Vermilion Films. Amazon MGM Studios a achiziționat drepturile la nivel mondial pentru acest documentar.

Celine Dion este una dintre cele mai de succes interprete din istoria muzicii pop. Cariera sa a început să înflorească încă din adolescență, fiind încununată de numeroase piese de succes, concerte sold out și peste 250 de milioane de albume vândute. Printre hit-urile artistei se numără "My Heart Will Go On", extras de pe coloana sonoră a filmului "Titanic", "Because You Loved Me", "It's All Coming Back to Me Now", "All By Myself" sau "Tell Him" în duet cu Barbra Streisand.

Citește în continuare

Trending