Urmărește-ne în Social Media

Emisiuni radio-tv

În 2021, Asia Express plimbă vedetele prin Turcia, Georgia și Azerbaijan

Asia Express, emisiunea de la Antena 1 cu cifre record de audiență, continuă în 2021 cu cel de-al patrulea sezon. Vedetele care vor accepta provocarea de a participa la reality show vor porni anul acesta pe Drumul Împăraților, rută care va începe în Turcia și va continua cu Georgia și Azerbaijan.

Publicat

pe

Asia Express (Logo)
Asia Express (Logo) │ FOTO: Antena 1

După un sezon pandemic, ce în aprilie 2020 aducea Antenei cifre duble faţă de Pro TV şi Kanal D, Asia Express revine anul acesta cu noi provocări pentru vedetele selectate să devină protagoniștii reality show-ului. În 2021, concurenții se vor lupta pentru amuleta supremă, în valoare de  30,000 de euro, pentru cel de-al patrulea sezon fiind aleasă o nouă rută - Drumul Împăraților.

Care sunt regulile noului sezon Asia Express

Se vor respecta aceleași reguli ca și până acum: bugetul va fi de un dolar pe zi, fiecare concurent urmând să găsească metode ingenioase pentru a rezolva problema mâncării, cazării și a transportului. Ca și în celelalte sezoane, vedetele vor trebuie să treacă peste barierele culturale și lingvistice, să iasă din zona de confort și să își depășească limitele fizice și psihice.

Filmările pentru cel de-al patrulea sezon Asia Express încep luna aceasta, România fiind prima țară care își va duce concurenții în Turcia, Georgia și Azerbaijan. Ruta Drumul Împăraților va cuprinde și alte destinații, ce vor fi dezvăluite pe parcursul desfășurării emisiunii. Numele vedetelor care vor participa nu au fost încă anunțate.

Sezonul anterior al emisiunii a fost filmat în Filipine și Taiwan și a fost câștigat de Sorin Bontea și Răzvan Fodor. Ei s-au luptat în finală cu Speak și Ștefania, anterior lor părăsind competiția Adda și Cătălin.

Asia Express este un format produs de Mona Segall. Primul sezon, câștigat de Ana Baniciu și Raluka, a fost filmat în Vietnam, Laos, Cambodgia și Thailanda. Cel de-al doilea sezon a fost filmat în India și Sri Lanka și a fost câștigat de CRBL și Oase.

Tot la Antena 1, publicul va putea urmări anul acesta și o nouă ediție a emisiunii X Factor. Cel de-al 10-lea sezon al talent show-ului îi va avea drept jurați pe Loredana Groza, Delia, Ștefan Bănică și Florin Ristei. Doritorii se pot înscrie deja la preselecții.

Trending