Urmărește-ne în Social Media

Tehnologie

will.i.am lansează Xupermask, o mască facială cu Bluetooth

Cum masca facială a devenit parte integrantă din viața noastră, will.i.am. s-a gândit la o variantă mai plăcut de purtat. Împreună cu Honeywell, o companie americană de echipamente electronice, rapperul a creat o mască ruptă din filmele SF. Detalii în articol.

Publicat

pe

will.i.am în videoclipul "American Dream"
will.i.am în videoclipul "American Dream" │ FOTO: captură YouTube / will.i.am

Honeywell și will.i.am au fost ajutați de designerul Jose Fernandez, care a creat costumele SpaceX ale lui Elon Musk. Rezultatul este Xupermask - o mască smart, ce beneficiază de numeroase calități "tehnologice".

Xupermask se potrivește perfect pe jumătatea inferioară a feței și vine cu trei ventilatoare cu dublă viteză, un sistem de filtrare Honeywell HEPA (despre care compania are grijă să spună că nu este de calitate medicală), precum și căști de anulare a zgomotului, lumini LED, o baterie reîncărcabilă și capacitate Bluetooth. Xupermask are un sigiliu peste zona nasului pentru a împiedicarea aburirea ochelarilor. Mai mult, masca le permite purtătorilor să asculte muzică și să primească apeluri telefonice.

"Trăim vremuri de SF, așa că am vrut să fac o mască care să se potrivească epocii în care ne aflăm", a declarat will.i.am pentru New York Times.

Xupermask va fi lansată oficial mâine, 8 aprilie, și poate fi achiziționată de pe site-ul xupermask.com la prețul de 299 de dolari.

Trending