Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Masked Singer Romania 2021, sezonul 2Masked Singer România revine în 2021 la PRO TV cu cel de-al doilea sezon Nicu Covaci lansează o carte cu cele mai cunoscute partituri ale trupei Phoenix Valentin Alexiu la "Românii au talent" 2021Valentin Alexiu i-a adus un omagiu lui Freddie Mercury pe scena de la "Românii au talent" Nathanja Volthuis la "Românii au talent" 2021Nathanja Volthuis ne-a transportat în "Cosmos" la "Românii au talent" - VIDEO Inna de vorbă cu Andi MoisescuInna: "Am cunoscut mai întâi cântece bisericești" - VIDEO Cristina Vasiu - Florin Salam la "Te cunosc de undeva!"Cristina Vasiu a marcat prima sa victorie la "Te cunosc de undeva!", transformându-se într-un manelist - VIDEO

will.i.am lansează Xupermask, o mască facială cu Bluetooth

Cum masca facială a devenit parte integrantă din viața noastră, will.i.am. s-a gândit la o variantă mai plăcut de purtat. Împreună cu Honeywell, o companie americană de echipamente electronice, rapperul a creat o mască ruptă din filmele SF. Detalii în articol.
will.i.am în videoclipul

will.i.am în videoclipul "American Dream" │ FOTO: captură YouTube / will.i.am

Honeywell și will.i.am au fost ajutați de designerul Jose Fernandez, care a creat costumele SpaceX ale lui Elon Musk. Rezultatul este Xupermask - o mască smart, ce beneficiază de numeroase calități "tehnologice".

Xupermask se potrivește perfect pe jumătatea inferioară a feței și vine cu trei ventilatoare cu dublă viteză, un sistem de filtrare Honeywell HEPA (despre care compania are grijă să spună că nu este de calitate medicală), precum și căști de anulare a zgomotului, lumini LED, o baterie reîncărcabilă și capacitate Bluetooth. Xupermask are un sigiliu peste zona nasului pentru a împiedicarea aburirea ochelarilor. Mai mult, masca le permite purtătorilor să asculte muzică și să primească apeluri telefonice.

"Trăim vremuri de SF, așa că am vrut să fac o mască care să se potrivească epocii în care ne aflăm", a declarat will.i.am pentru New York Times.

Xupermask va fi lansată oficial mâine, 8 aprilie, și poate fi achiziționată de pe site-ul xupermask.com la prețul de 299 de dolari.

View this post on Instagram

A post shared by XUPERMASK (@xupermask)

Citește mai multe despre will.i.am
Alina Ghimus este redactor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Street Delivery 2021 reimaginează orașul ca pe o mare tablă de joc în primul weekend din iulie

După 15 ani de prezență continuă în spațiul public, Street Delivery invită cartierele Bucureștiului să parcurgă orașul în joacă. Ediția...

Închide