Urmărește-ne în Social Media

Emisiuni radio-tv

Trooper a făcut show la iUmor; Cheloo a promis o colaborare cu trupa metal

Cu două săptămâni în urmă iUmor oferise un teaser cu privire la un număr muzical al grupului Trooper în emisiune. S-ar fi potrivit la fix pe 24 martie, de ziua lui Cheloo, dar a fost difuzat pe 7 aprilie, în cel mai nou episod al show-ului de umor de la Antena 1. Momentul se poate urmări în articol.

Publicat

pe

Trooper Coruptia Ucide iUmor Sezonul 10 2021
Trooper Coruptia Ucide iUmor Sezonul 10 2021 │ FOTO: Antena 1

Cheloo a părut bulversat în acest episod, trolland colegii ca în "Cable Guy" şi suferind de angoase şi astenie de primăvară. L-a scos din melancolie formaţia Trooper cu un metal energic, iar juratul a fost atât de încântat de solo-urile înlănţuite cu vocea lui Alin Dincă pe piesa "Corupţia Ucide" încât a promis că va scoate o piesă cu Trooper. De fapt proiectul are un an şi 8 luni, dar Cheloo nu a mai apucat să onoreze invitaţia la colaborare. Rapperul a dat mâna cu solistul Trooper la final şi a primit un şi un vin cadou de la liderul grupului.

Cheloo a declarat şi că acesta ar fi putea doar începutul, pentru a aduce şi alte formaţii din alte genuri muzicale la iUmor. Reprezentaţia a fost încărcată de energie, iar Delia a dat din cap în ritm cu muzica, în vreme ce Şerban Copoţ a fredonat toate versurile. Mihai Bendeac părea puţin cam scos din elementul său, nefiind tentat să "rock out".

Cel mai nou episod din sezonul 10 iUmor 2021 a inclus un număr de roast din partea lui Albert Einstein, jucat magistral de Cristi Iacob. Am avut şi un număr de balet supraponderal, dar şi un moment de muzică lăutărească cu Lorraine şi Marian Baicu. Andrei Garici, Ştefan Creangă şi Radu Carbon au făcut numere de stand up reuşite şi sigur vom mai auzi de ei.

La episodul de pe 1 aprilie am văzut-o pe Rodica Popescu Bitanescu în rolul Reginei Elisabeta a II-a, cu un roast istoric. Au mai fost la iUmor în acest sezon şi Toma Alexandru şi Cristi Popesco cu un umor legat de pandemie, relaţii de cuplu şi curieri.

Trooper sărbătoreşte 25 de ani de activitate în 2021, cu un mega concert programat pentru 12 iunie 2021. Invitatul special este tenorul Alin Stoica.

Comentează

Concerte & turnee

Trooper cântă în deschiderea concertului Bruce Dickinson de la Arenele Romane

Trooper va urca pe scena Arenelor Romane ca special guest în turneul de promovare a celui mai recent album Bruce Dickinson, "The Mandrake Project". Discul va fi prezentat în premieră pe 3 iunie, într-un concert de neratat.

Publicat

pe

Trupa Trooper (2021)
Trupa Trooper (2021) │ FOTO: Trooper

Trooper va împărți scena cu Bruce Dickinson pentru a doua oară la București, la aproape 16 ani de la concertul legendarei trupe Iron Maiden de pe Stadionul Cotroceni.

"Suntem cei mai fericiți oameni din lume în acest moment! Au trecut ceva ani de când Iron Maiden ne-au ales să cântăm alături de ei, iar acum Bruce Dickinson a făcut același lucru. Nu cred că este un secret pentru nimeni faptul că Trooper a pornit la drum datorită lui Bruce Dickinson! Anunțul a venit fix când eram la repetiții cu băieții. Am ieșit din sală, am vorbit, am plâns puțin, m-am șters la ochi și am intrat bărbătește să îi anunț pe colegi. Pentru un așa moment avem nevoie în 3 iunie de întreaga armată Trooper să fie prezentă în fața scenei! Ne vedem la Arenele Romane!", a declarat Coiotu'.

Cunoscut în întreaga lume ca unul dintre cei mai importanți și distincți vocaliști de heavy metal din toate timpurile, mai ales în ipostaza de frontman pentru trupa Iron Maiden, Bruce Dickinson a lansat un nou album solo pe 1 martie 2024, sub egida BMG Records. Intitulat "The Mandrake Project", materialul i-a adus din nou împreună pe Bruce Dickinson și producătorul Roy Z. Este cel de-al  șaptelea album solo al lui Dickinson și primul lansat în aproape 20 de ani de la "Tyranny Of Souls", din 2005.

Bruce Dickinson este cel mai bine cunoscut publicului ca solist al trupei britanice Iron Maiden, alături de care a început să cânte în 1981 și care a vândut peste 100 de milioane de albume în întreaga lume. De asemenea, el s-a remarcat la nivel mondial ca autor, pilot, prezentator, producător de bere, om de afaceri, sportiv, scenarist și artist solo.

Trooper este una dintre cele mai apreciate trupe rock românești. De-a lungul carierei, a lansat zece albume de studio, a cântat pentru mai mult de 900.000 de oameni, în peste 950 de concerte, şi a urcat pe scenă alături de Iron Maiden, Scorpions, Deep Purple, Judas Priest, Whitesnake, Europe, Manowar, Nazareth, WASP, Prodigy etc.

Prețuri bilete Bruce Dickinson la Arenele Romane

  • Biletele pentru concertul Bruce Dickinson și Trooper se găsesc online, la prețurile de 195 lei (categoria Acces General) și 325 lei (categoria Premium, cu loc pe scaun în sectoarele E si K).
Citește în continuare

Albume noi

Trooper relansează albumul "Vlad Țepeș: Poemele Valahiei"

Noua variantă a albumului "Vlad Țepeș: Poemele Valahiei" va fi lansată pe 1 mai atât în format fizic, cât și în format digital pe toate platformele de streaming. Găsești în articol mai multe detalii.

Publicat

pe

Trupa Trooper (2021)
Trupa Trooper (2021) │ FOTO: Trooper

Albumul "Vlad Țepeș: Poemele Valahiei", lansat original de Trooper în 2009, a fost remixat și remasterizat în Statele Unite de Peter Rutcho (Parkway Drive, Deez Nuts, Revocation). "Poemele Valahiei" rămâne unul dintre albumele etalon din industria românească, în anul lansării reușind să ajungă pe locul 1 în toate topurile muzicale de profil.

"Ne-am dorit de ani de zile să facem pasul acesta. Știu cât de iubit este albumul și am considerat că acum este momentul să le oferim ascultătorilor o variantă remixată și remasterizată. În noiembrie vom lansa ultima parte a trilogiei - cu siguranță va exista un boxset care va include toate cele trei discuri: <<Vlad Țepeș: Poemele Valahiei>>, <<Ștefan cel Mare: Poemele Moldovei>>, <<Mihai Viteazul: Poemele Românilor>>. Am stat de vorbă cu Balaurul și am ajuns la concluzia că boxsetul trebuie să sune unitar, așa că i-am trimis vechile piste lui Peter Rutcho, iar el a făcut minuni. Trebuie să vă spun că am ascultat materialul de câteva ori și am rămas fără cuvinte. Are o forță mult mai mare, o energie uriașă!", a declarat Coiotu'.

Anul acesta, Trooper dă startul unui turneu național impresionant, cu aproape 30 de concerte în toată țara. Călătoria muzicală va culmina pe 10 noiembrie, cu un eveniment la Sala Palatului din București.

De-a lungul carierei, Trooper a lansat zece albume de studio, a cântat pentru mai mult de 900.000 de oameni, în peste 950 de concerte, şi a urcat pe scenă alături de Iron Maiden, Scorpions, Deep Purple, Judas Priest, Whitesnake, Europe, Manowar, Nazareth, WASP, Prodigy etc.

Citește în continuare

Emisiuni radio-tv

Află când începe cel de-al 16-lea sezon iUmor

Cosmin Natanticu va porni în căutarea celui mai amuzant concurent al celui de-al 16 sezon iUmor, alături de Delia, Bordea și Cheloo, în vreme ce Emi și Cuza vor fi alături de participanți în culisele show-ului.

Publicat

pe

Emi și Cuza, prezentatorii iUmor
Emi și Cuza, prezentatorii iUmor │ FOTO: Antena 1

Cel de-al 16-lea sezon iUmor - O nebunie de comedie va avea premiera duminică, 18 februarie, de la 21:00, la Antena 1 şi pe AntenaPLAY și va aduce în fața celor patru jurați și a telespectatorilor numere de umor din toate colțurile lumii, dar și numeroase surprize, printre care bonusuri atractive și alegerea unui Președinte iUmor.

"După 15 sezoane de iUmor, nu credeam că mă mai poate surprinde ceva, am crezut că se întâmplase cam tot ce se putea întâmpla pe scenă, dar se anunță un sezon surprinzător, cu participanți diverși, din toate ramurile artistice și cu multe momente spumoase. Doar până acum am cunoscut concurenți care au făcut parodii muzicale, oameni care fac show-uri de gimnastică, dar cu un twist funny, avem stand-uperii clasici, avem și povestitori, magicieni, avem un show complet, cu alte cuvinte. Iar filmările sunt în plină desfăşurare!", a spus Emi.

Cuza a adăugat:

"Misiunea mea și a lui Emi, în calitate de prezentatori, va fi una mult mai intensă în acest nou sezon, pentru că vom fi paznicii urnei de vot, iar noi vom fi responsabili cu buna desfășurare a voturilor, ca nu cumva să se fraudeze alegerile iUmor. Avem platou nou, locație nouă, vibe-ul este unul foarte mișto și se conturează o familie frumoasă, aici, la iUmor".

iUmor, singura emisiune TV din România cu peste 2.6 milioane de abonați la canalul de YouTube, aduce, la Antena 1, începând din 18 februarie, de la 21:00, cel mai antrenant spectacol, cu ingrediente pe toate gusturile.

Citește în continuare

Trending