Urmărește-ne în Social Media

Muzică nouă

The Offspring a lansat piesa şugubeaţă "We Never Have Sex Anymore" - AUDIO

The Offspring a lansat o piesă trăznită şi şugubeaţă la început de aprilie 2021, "We Never Have Sex Anymore", imnul cuplurilor izolate în pandemie. Punk rockerii din California ne oferă al doilea single de pe noul album, "Let the Bad Times Roll". Piesa se ascultă în articol, acolo unde avem şi detalii despre LP.

Publicat

pe

The Offspring coperta single Let the Bad Times Roll
The Offspring coperta single Let the Bad Times Roll │ FOTO: The Offspring

"We Never Have Sex Anymore" nu este o piesă punk tipică, infuzând track-ul cu pian şi un tempo mai scăzut decât de obicei. Include şi trompete şi are un aer de muzică ironică de lounge, la final de program. Era o perioadă când Richard Cheese prelua piese metal şi le transforma în muzică lounge şi swing şi fix asta inspiră The Offspring cu acest single. Are şi ceva de Diablo Swing Orchestra, dar departe de abundenţa de instrumente, voci şi influenţe de acolo. E genul de creaţie pe care am aştepta-o de la o trupă la început de carieră, doar că i-ar fi greu să surprindă blazarea unui cuplu de o anumită vârstă.

Acest release este extras de pe viitorul album al trupei californiene, "Let the Bad Times Roll", care va sosi pe 16 aprilie prin Concord Records. Single-ul titular a debutat în martie 2021, iar acest disc vine la 9 ani după "Days Go By", albumul din 2012 al grupului. Cele 12 piese noi au fost produse de Bob Rock, care a lucrat şi la ultimele 2 albume The Offspring. Grupul e compus din solistul Bryan "Dexter" Holland, chitaristul Kevin "Noodles" Wasserman, toboşarul Pete Parada şi noul basist "Todd Morse".

Compoziţia noilor melodiii începuse deja de 5 ani, dar artiştii nu s-au putut sincroniza pentru a le finaliza, decât în ultimii 2 ani. Iată tracklist-ul lui "Let The Bad Times Roll":

1. This Is Not Utopia (2:38)
02. Let The Bad Times Roll (3:18)
03. Behind Your Walls (3:21)
04. Army Of One (3:11)
05. Breaking These Bones (2:46)
06. Coming For You (3:48 )
07. We Never Have Sex Anymore (3:30)
08. În The Hall Of The Mountain King (1:00)
09. The Opioid Diaries (3:01)
10. Hassan Chop (2:20)
11. Gone Away (3:16)
12. Lullaby (1:12)

Iată ce a declarat solistul "Dexter" despre întârzierea lansării albumului:

Speram să avem discul gata probabil cu 5 ani în urmă, dar a durat mai mult să creăm ceva care să simţim că e puternic şi reprezentativ pentru trupă în cea mai bună lumină. Cred că asta e. Trebuia să se simtă ca un album potrivit înainte să îl lansăm. Nu avem un termen limită. Nu aveam nici măcar o casă de discuri, pluteam în eter. A fost o perioadă bună să profităm de trecerea timpului şi să producem albumul potrivit.

Cât despre inspiraţie pentru noul release, acesta este considerat succesor spiritual pentru piesa "Sh*t Is F*cked Up" din 2008, când lucrurile erau teribile în lume, dar iată că se poate mai rău, iar muzica reflectă asta.

Comentează

Trending