Urmărește-ne în Social Media

Emisiuni radio-tv

Stand-up Revolution, emisiunea cu Teo, Vio, Costel și Dan Badea în juriu, e prezentată de Ilona Brezoianu și Șerban Copoț

Stand-Up Revolution, noua emisiune de la Antena 1 cu Dan Badea, Teo, Vio și Costel în juriu, va fi prezentată de Șerban Copoț și actrița Ilona Brezoianu.

Publicat

pe

Stand-Up Revolution
Stand-Up Revolution │ FOTO: Antena 1

Antena 1 a dezvăluit titlul celei mai noi emisiuni din grila postului. Show-ul cu Teo, Vio, Costel și Dan Badea în juriu se numește Stand-up Revolution și, așa cum anunțau cei patru în urmă cu aproximativ o lună, sunt așteptați în platou toți cei care își doresc să-și dezvolte abilitățile necesare practicării acestei forme de comedie. Potrivit Observator News, emisiunea se adresează strict fenomenului de stand-up comedy, fiind primul show televizat din România care face asta.

Stand-up Revolution va fi prezentată de Șerban Copoț, respectiv Hienă de la Animal X, împreună cu actrița Ilona Brezoianu. Șerban este și coprezentator la iUmor, Ilona cochetând și ea cu televiziunea în toamna anului trecut, când a realizat o emisiune pentru online din culisele X Factor.

"Stand-Up Revolution este o emisiune foarte tare, prima din România care se adresează strict fenomenului stand-up, vin numai oameni care își doresc cu adevărat să facă asta. Avem parte de un juriu excelent, Teo, Costel, Dan Badea și Vio, practic panteonul stand-upperilor din România! Cine crede că se pricepe la stand-up sigur trebuie să treacă pe aici!", a spus Șerban Copoț pentru Antena 1.

Ilona și-a arătat, la rândul ei, susținerea pentru tânăra generație de stand-upperi.

"Noi încercăm să îi încurajăm, au mari emoții, mai ales că sunt mulți care fac pentru prima dată asta pe o scenă, așa că suntem alături de ei", a mărturisit Ilona Brezoianu.

PROMO: Stand-Up Revolution

Anul trecut, Teo, Vio și Costel au participat la iUmor în calitate de invitați speciali. Prezent pentru prima oară în platoul emisiunii, Teo a susținut un moment de stand-up ancorat în realitatea românească, disecând cipurile lui Bill Gates. Delia și Bendeac au râs în hohote, în vreme ce Cheloo a zâmbit la subtilități. Costel, pe de altă parte, a ales să vorbească despre problemele sale cu vecinii, făcând abstracție de pandemie.

Comentează

Trending