Urmărește-ne în Social Media

Muzică nouă

Solistul Rammstein, Till Lindemann a lansat o baladă în limba rusă - AUDIO

În vreme ce toată planeta are ochii aţintiţi spre Rusia şi mişcările sale militare, solistul Rammstein, Till Lindemann a ales fix acest moment pentru a lansa o piesă... în limba rusă. Este o baladă la pian, are doar 2 minute şi 32 de secunde, iar Till pare să aibă o pronunţie bunicică în rusă. Single-ul se ascultă în articol.

Publicat

pe

Coperta single TillLindemann Favorite City
Coperta single TillLindemann Favorite City │ FOTO: Lindemann

Till Lindemann şi-a extins spectrul de activitate muzicală în ultimii ani. Pe de o parte este liderul Rammstein, care a scos un album nou în 2019, după un deceniu de pauză. Apoi a apărut pe o piesă hip-hop a unui artist german şi a alcătuit şi o formaţie numită Lindemann, alături de Peter Tägtgren de la Hypocrisy, pe care a dizolvat-o apoi după 2 albume. În noiembrie 2020 duo-ul a anunţat că nu va mai compune muzică în această formulă. Pentru a pecetlui dizolvarea sa, trupa a postat un film-concert al show-ului legendar din Moscova din 2020.

Till pare să aibă o dragoste profundă pentru Moscova, Rusia şi aparent şi limba rusă. Artistul a promis că va mai înregistra pe viitor sub numele Lindemann, dar cu un alt lineup de muzicieni. Acesta ar fi primul său release în această formulă.

Numele piesei ar fi "Beloved Town"/"Oraşul preferat", iar single-ul este unul scurt şi la obiect, pian şi vocea lui Till unduindu-se fără a epata prea mult. Şi Rammstein a abordat pasiunea pentru Rusia pe piesa "Moskau", colaborare cu fetele de la Tatu, cu mai bine de 10 ani în urmă. Versurile noii piese sunt preluate de la poeţii sovietici Yevgeniy Dolmatovsky şi Nikita Bogoslovsky, care nu mai sunt în viaţă. E bizar să vedem cum fix atunci când Rusia ar fi în prag de război, Till vine cu o piesă în limba rusă. Niciodată străin de controversă, artistul are la activ videoclipuri cu fetiş religios filmate în România, jucării sexuale cu mulaje ale membrilor formaţiei Rammstein şi un clip XXX pentru albumul din 2009 ca exhibări artistice.

Rammstein a mai fost subiect de ştiri în ultima vreme din 2 cauze: pe de o parte a lansat o colecţie de haine, genţi, şepci alături de Balenciaga şi apoi şi-a amânat turneul european pentru anul 2022. Cel nord-american e încă în cărţi pentru desfăşurarea în 2021, pe final de an.

Între timp omul de la clape, Flake a confirmat că Rammstein a înregistrat un album nou în perioada pandemiei în legendarul studio La Fabrique din sudul Franţei.

Comentează

Trending