Urmărește-ne în Social Media

Emisiuni radio-tv

"Românii au talent": Amza Pellea, omagiat de un taximetrist

Un taximetrist îi va aduce un omagiu regretatului Amza Pellea în cadrul emisiunii "Românii au talent". Ajuns la o vârstă înaintată, acesta își va mărturisi pe scenă unicul său regret.

Publicat

pe

"Românii au talent" sezonul 11
"Românii au talent" sezonul 11 │ FOTO: PRO TV

Vineri, 2 aprilie, sezonul #unusiunu al emisiunii "Românii au talent" continuă cu o ediție care le va oferi celor de acasă ocazia de a-și găsi relaxarea și bucuria necesară pentru a încheia săptămâna cu zâmbetul pe buze. Și de această dată concurenții se vor întrece în momente neașteptate pentru a-i convinge pe jurați că merită să treacă în următoarea etapă.

Momentele serii la "Românii au talent", ediția din 2 aprilie

Direct de la Timișoara, un concurent îi va aduce lui Amza Pellea un omagiu surprinzător. "Îmi place când lumea mă strigă Nea Mărin", va spune acesta înainte de a urca pe scenă. Taximetristul, ajuns la o vârstă înaintată, are un singur regret în viață: că nu a mai putut să se bucure de viața de artist.

O altă concurentă, în vârstă de 61 ani, va veni cu o propunere inedită: le va prezenta celor de acasă un moment care va reuni muzica, aviația și poezia. De 30 de ani este căsătorită cu un aviator alături de care a format "o celulă în zbor", iar vineri concurenta este decisă să își bucure sufletul și să aducă zâmbetele celor care o vor asculta.

Fără doar și poate, fiecare provocare prin care trecem în viață ne poate face mai puternici. Iar asta va demonstra și o tânără de 17 ani, care va povesti despre faptul că a fost adoptată la doar 7 luni și că cei care i-au dat o nouă șansă în viață sunt "oameni sfinți”. După ce bunica ei a încurajat-o să vină în fața întregii țări pentru a-și demonstra talentul la cântat, concurenta va încerca să-și ascundă emoțiile pentru a arăta că poate.

Concurenții care au impresionat la "Românii au talent"

În ediții anterioare ale emisiunii, Andi Moisescu a apreciat mișcările grupului Art of Robots cu un Golden Buzz. Jurații au fost impresionați și de Laura Dinu, care a adus emoție pe scenă cu o interpretare angelică, iar Body Trapeze a tăiat respirația publicului cu un număr senzual de acrobație. Spectatorii s-au ridicat în picioare pentru Dean Bowman, în vreme ce Marius Ioniță a creat un moment antrenant de step și percuție.

Trending