Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Jordan Rudess de la Dream Theater este speaker la Mastering the Music Business 2021 Jennifer LopezJennifer Lopez a fost lăudată de Ben Affleck și Mark Anthony Primele NFT-uri lansate de UNTOLDPrimele NFT-uri lansate de UNTOLD ilustrează personaje magice de pe tărâmul festivalului Coperta cărții "The Lives of Brian"Vocalistul AC/DC lansează cartea de memorii "The Lives of Brian" Eugenia Nicolae la "Românii au talent"Eugenia Nicolae a prezentat o nouă fațetă a folclorului la "Românii au talent" - VIDEO Adrian Galbinu la "Românii au talent""Românii au talent": Adrian Galbinu a interpretat o partitură de operă și a mers mai departe cu 4 DA - VIDEO

"Românii au talent": Amza Pellea, omagiat de un taximetrist

Un taximetrist îi va aduce un omagiu regretatului Amza Pellea în cadrul emisiunii "Românii au talent". Ajuns la o vârstă înaintată, acesta își va mărturisi pe scenă unicul său regret.

"Românii au talent" sezonul 11 │ FOTO: PRO TV

Vineri, 2 aprilie, sezonul #unusiunu al emisiunii "Românii au talent" continuă cu o ediție care le va oferi celor de acasă ocazia de a-și găsi relaxarea și bucuria necesară pentru a încheia săptămâna cu zâmbetul pe buze. Și de această dată concurenții se vor întrece în momente neașteptate pentru a-i convinge pe jurați că merită să treacă în următoarea etapă.

Momentele serii la "Românii au talent", ediția din 2 aprilie

Direct de la Timișoara, un concurent îi va aduce lui Amza Pellea un omagiu surprinzător. "Îmi place când lumea mă strigă Nea Mărin", va spune acesta înainte de a urca pe scenă. Taximetristul, ajuns la o vârstă înaintată, are un singur regret în viață: că nu a mai putut să se bucure de viața de artist.

O altă concurentă, în vârstă de 61 ani, va veni cu o propunere inedită: le va prezenta celor de acasă un moment care va reuni muzica, aviația și poezia. De 30 de ani este căsătorită cu un aviator alături de care a format "o celulă în zbor", iar vineri concurenta este decisă să își bucure sufletul și să aducă zâmbetele celor care o vor asculta.

Fără doar și poate, fiecare provocare prin care trecem în viață ne poate face mai puternici. Iar asta va demonstra și o tânără de 17 ani, care va povesti despre faptul că a fost adoptată la doar 7 luni și că cei care i-au dat o nouă șansă în viață sunt "oameni sfinți”. După ce bunica ei a încurajat-o să vină în fața întregii țări pentru a-și demonstra talentul la cântat, concurenta va încerca să-și ascundă emoțiile pentru a arăta că poate.

Concurenții care au impresionat la "Românii au talent"

În ediții anterioare ale emisiunii, Andi Moisescu a apreciat mișcările grupului Art of Robots cu un Golden Buzz. Jurații au fost impresionați și de Laura Dinu, care a adus emoție pe scenă cu o interpretare angelică, iar Body Trapeze a tăiat respirația publicului cu un număr senzual de acrobație. Spectatorii s-au ridicat în picioare pentru Dean Bowman, în vreme ce Marius Ioniță a creat un moment antrenant de step și percuție.

Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Nelu Ploieșteanu a murit în spital. A fost internat cu COVID-19

Infectat cu virusul SARS-CoV-2, Nelu Ploieșteanu a murit la Spitalul Floreasca. Interpretul de muzică lăutărească era internat la secția de...

Închide