Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Jordan Rudess de la Dream Theater este speaker la Mastering the Music Business 2021 Jennifer LopezJennifer Lopez a fost lăudată de Ben Affleck și Mark Anthony Primele NFT-uri lansate de UNTOLDPrimele NFT-uri lansate de UNTOLD ilustrează personaje magice de pe tărâmul festivalului Coperta cărții "The Lives of Brian"Vocalistul AC/DC lansează cartea de memorii "The Lives of Brian" Eugenia Nicolae la "Românii au talent"Eugenia Nicolae a prezentat o nouă fațetă a folclorului la "Românii au talent" - VIDEO Adrian Galbinu la "Românii au talent""Românii au talent": Adrian Galbinu a interpretat o partitură de operă și a mers mai departe cu 4 DA - VIDEO

Rodica Popescu Bitănescu a făcut roast la iUmor, în rolul Reginei Elisabeta a II-a

iUmor nu mai este doar un show de talente, standup, acrobaţii şi dans la bară, incluzând uneori numere de actorie peste ceea ce apare la TV în ziua de azi. Una dintre cele mai mari actriţe care a călcat în platoul emisiunii este Rodica Popescu Bitănescu, care a interpretat-o pe Regina Elisabeta a II-a într-un roast istoric. Momentul se vede în articol.
Rodica Popescu Bitanescu iUmor Regina Elisabeta a II-a

Rodica Popescu Bitanescu iUmor Regina Elisabeta a II-a │ FOTO: Antena 1

S-a discutat mult despre serialul "The Crown" în culise, pe fondul sosirii "Reginei Elisabeta a II-a". Mihai Bendeac a declarat că o respectă pe Regina, în vreme ce Delia vrea să îi afle secretul longevităţii, cu aluzie la camera hiperbarică. Cheloo se declară nepăsător, pentru că "mamaia sa a trăit mai mult, 96 de ani". Rodica Popescu Bitănescu a adoptat o limbă română" cu accent britanic şi a avut o prestanţă şi demnitate regală. A avut şi o pălărie elegantă şi supradimensionată, tipică la curtea regală din UK.

Nu a lipsit confuzia între Bucureşti şi Budapesta, dar şi cea a prim-miniştrilor. Actriţa ne-a oferit anecdote legate de prinţul Charles, aluzii la scandalul legat de Harry şi Meghan Markle, dar şi glumiţe despre succesiunea la tron. Până şi atentatele de la 9/11 din SUA au ajuns în discursul actriţei, dar şi pasiunea românilor pentru alcool. Nu au lipsit totuşi laudele şi trivia, precum faptul că Turnul Eiffel a fost construit cu oţel produs la Reşita.

"Regina" a făcut glume şi despre familia regală a României, mai ales legat de Prinţul Paul şi problemele sale legale. Şi pentru că Marea Britanie nu ar fi Marea Britanie fără fotbal, personajul de pe scenă a adus în discuţie şi numele lui Dan Petrescu, Chelsea şi faptul că Bendeac ar fi fost "fundaş".

Precedentele roast-uri de la iUmor au fost realizate de Marilyn Monroe, jucată de Anca Dinicu, dar şi de Donald Trump, jucat de Radu Pietreanu. În acelaşi sezon 10 au avut numere de standup comedianţi precum Toma Alexandru, Cristi Popesco, Cosmin Natanticu, dar şi Sorin Parcălab.

Delia a colaborat recent cu Nane pe o piesă nouă, "În Rai", la puţin timp după ce a lansat prima sa piesă NFT, "Racheta". Mihai Bendeac şi-a lansat autobiografia recent, iar Chello ne tot "ameninţă" cu piese noi.

Citește mai multe despre ChelooDelia MatacheMihai Bendeac
Alex Stănescu este redactor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Lil Nas X a lansat adidaşi cu sânge uman şi pentagrame, provocând un conflict cu Nike şi biserica

Rapperul Lil Nas X este autorul celei mai "metal" iniţiative din ultima vreme. A reuşit ca în interval de o...

Închide