Urmărește-ne în Social Media

Lifestyle

Randi: "Am descoperit pasca abia pe la 18 ani și m-am îndrăgostit iremediabil"

De Paște, Randi va fi alături de familia sa. Artistul prețuiește tradițiile acestei sărbători, mărturisind că amintirile din copilărie sunt strâns legate de mirosul de cozonc, desert pe care îl pregătea străbunica sa. Pasca a devenit un preparat râvnit mult mai târziu, în adolescență.

Publicat

pe

Randi, intervievat de InfoMusic.ro │ FOTO: Ionut Paraschiv / InfoMusic.ro

Dacă în copilărie bucătăria era doar popasul de alimentare rapidă, ca apoi să se bucure de libertatea vacanțelor petrecute afară de dimineața până seara, Randi este un ajutor nelipsit la prepararea diverselor mâncăruri, cum ar fi și salata boeuf, pe care însă o consumă cu măsură.

Randi: "Mirosul acela de cozonac în cuptor, străbunica mea care freca aluatul și felul în care, nemaiavând răbdare, rupeam din el fierbinte, acestea sunt cele mai frumoase și vii amintiri"

Cozonacul rămâne, totuși, preparatul vedetă al sărbătorilor în familia Ropcea, fie că e Crăciun, fie că este Paște, iar Randi așteaptă cu mare bucurie nu doar să îl mănânce, dar să îl și pregătească.

"Dat fiind faptul că noi nu am crescut cu ideea de Iepuraș care aduce cadouri, pot spune că acesta a fost Iepurașul nostru. Copilul din mine nu a plecat niciodată și își cere tributul! Mirosul acela de cozonac în cuptor, străbunica mea care freca aluatul și felul în care, nemaiavând răbdare, rupeam din el fierbinte, acestea sunt cele mai frumoase și vii amintiri", spune artistul Famous Production, care consideră că timpul alături de familie e cel mai prețios cadou dintre toate.

În acest an, Randi se ambiționează să învețe chiar ceva nou, să facă un produs pe care îl declară singurul rival al cozonacului, pe lista preferințelor: pasca.

"Am descoperit pasca abia pe la 18 ani și m-am îndrăgostit iremediabil. Nu știu exact cum se face, dar aș vrea foarte mult să învăț", declară artistul.

Provocările nu se limitează doar la domeniul culinar, ci și la activitățile cu nepoții săi, cu care petrece și mai mult timp.

"Ei se joacă cu tot ce prind în mână și eu trebuie să mă adaptez și să scot din mintea asta de om toată imaginația pe care o aveam atunci când o creangă devenea o pușcă și pietrele inamicii mei!"

Și pentru că vacanța și sărbătorile nu înseamnă o pauză de la informare, Randi se pregătește deja pentru discuțiile cu Andrei despre pasiunile acestuia, deloc ușoare: spațiul și știința. Cine învață cel mai mult de pe urma lor, rămâne de văzut.

Trending