Urmărește-ne în Social Media

Muzică și film

Netflix a cumpărat drepturile pentru două continuări "Knives Out" cu suma de 450 de milioane de dolari

Povestea "Knives Out" continuă la Netflix. Serviciul de straming a cumpărat drepturile pentru a produce două filme, ce vor marca revenirea lui Daniel Craig în rolul detectivului Benoit Blanc. Mai multe detalii în articol.

Publicat

pe

Daniel Craig în trailerul filmului "Knives Out" 2019
Daniel Craig în trailerul filmului "Knives Out" 2019 │ FOTO: captură YouTube / Lionsgate Movies

Rian Johnson, care a regizat primul film, va reveni în această postură în cadrul următoarelor două producţii, la fel şi vedeta principală, Daniel Craig, care a jucat rolul detectivului Benoit Blanc. Filmările pentru prima peliculă vor începe pe 28 iunie în Grecia.

Lansat în 2019, "Knives Out" a fost considerat unul dintre cele mai bune filme lansate în acel an, primind și o nominalizare la Premiile Oscar. Pelicula se concentrează pe asasinarea unui celebru autor de romane poliţiste, în seara în care împlineşte 85 de ani, şi ancheta care urmează acestei crime. În afară de Daniel Craig, distribuția primului film i-a inclus pe Jamie Lee Curtis, Chris Evans, Ana de Armas, Michael Shannon, Don Johnson, Toni Collette și regretatul Christopher Plummer.

Filmul a avut un buget de 40 de milioane de dolari, dar câștigurile de la box office au fost mult mai mari - 311, 4 milioane de dolari. Sumele mari de bani continuă să roiască în jurul poveștii "Knives Out", plata oferită de Netflix fiind un prim exemplu. Se presupune că un "război" de licitație între Netflix, Apple și Amazon a condus la creșterea prețului pentru cele două continuări.

Comentează

Trending