Urmărește-ne în Social Media

Albume noi

Nane și Nosfe lansează primul EP împreună - "10h"

Nane și Nosfe, doi dintre cei mai ascultați rapperi din România, lansează EP-ul "10h". Piesele incluse pe acest material aduc un vibe nou și prezintă trei povești distincte, care au ca element central viața din underground a gangsterilor.

Publicat

pe

NANE x NOSFE lansează ”10H”
NANE x NOSFE lansează ”10H” │ FOTO: Copertă album

"10h" include trei melodii - "Fato", "FVCBOY" și "Piesa cu mesaj" -  ce abordează teme precum dragoste, ură, bani și lupta pentru putere, toate îmbinate cu ritmuri fresh, creându-se astfel o poveste urbană complexă și intrigantă. Vocile celor doi artiști aduc împreună un vibe care este setat în medii și gândiri diferite.

Piesa "Fato" a fost scrisă de Nane și Nosfe, compusă de Nane, Nosfe, Lucian Valentin Prunaru și Radu Dima, iar producția a fost realizată de George Luca. "Fato" este o melodie fresh, care pune accentul pe o poveste de dragoste urbană dintre un gangster și o fată greu de cucerit. Povestea este alcătuită în jurul pasiunii și al dorinței, puse în antiteză cu viața dură pe care un gangster trebuie să o ducă.

VIDEO: Nane și Nosfe - "Fato"

"FVCBOY" a fost scrisă de Nane și Nosfe, compusă de Nane, Nosfe și Konstantin Beshkov, iar producția este semnată de George Luca. "Piesa cu mesaj" e scrisă de Nane și Nosfe, compusă de Nane, Nosfe și Cătălin Marcu, iar producția a fost realizată de George Luca.

Nane este unul dintre cei mai apreciați rapperi români ai generației '90. A făcut parte din prima mișcare de underground rap din România, câștigând recunoaștere datorită capacității sale de a vorbi deschis și de a spune adevăruri incomode. Modul lui dinstinct de relaționare cu tinerii l-a situat întotdeauna în topurile de rap. Nane este artistul cu cei mai mulți ascultători pe Spotify România și a fost #1 în topul radiourilor cu piesa "Cum era", în colaborare cu Delia. De asemenea, este în mod constant prezent în top 50 Spotify România. În acest moment, ambele sale colaborări cu Delia se află în playlist, pe #4 și #42.

Darius Vlad Crețan a început aventura NOSFE în 2002, în Roma, odată cu înregistrarea primei sale piese cu WORSH. În 2015, artistul a început primul val trap românesc, Șatra B.E.N.Z., împreună cu ED, Keed, Killa Fonic și Lu-K Beats. Șatra B.E.N.Z. a fost prima lansare trap din România, o mișcare care a deschis ușile acestui nou tip de muzică și care a ajuns să fie atât de iubită încât a devenit un adevărat fenomen.

PUBLICITATE
Comentează

Muzică nouă

Delia şi Nane au colaborat din nou pe piesa "În Rai" - AUDIO

La aproape un an de la colaborarea virală "Cum Era", Delia şi Nane se reunesc pe piesa "În Rai". Noul single a debutat pe 25 martie şi este o piesă R&B cu bas puternic şi versuri despre o poveste romantică de cartier, cu un refren foarte catchy şi prietenos cu radio-ul. Poţi asculta piesa în articol.

Publicat

pe

Coperta single Nane Delia In Rai
Coperta single Nane Delia In Rai │ FOTO: Nane

Delia şi Nane au colaborat în aprilie 2020 pe piesa "Cum Era", care a strâns în ultimul an 20 de milioane de vizualizări. Are un videoclip flashy filmat în plină izolare, cu Delia purtând o mască fosforescentă şi dansând lângă şi pe un SUV într-o parcare subterană. Acela a fost primul experiment trap al Deliei, care revine la o abordare apropiată acum doar că "În Rai" este o melodie mai apropiată de R&B decât de trap. Nane cântă despre "fata sa din cartier care nu e doar de fun".

Piesa are un sound ce aminteşte de începutul anilor 2000 sau chiar de anii '90. Are ceva din pop-ul bombastic al acelor ani, cu piese suave, bas puternic şi voci jucăuşe. Cele două voci se armonizează bine pe refren, care îţi rămâne în minte şi te vei trezi fredonându-l la zile bune după ascultare. Melodia nu are videoclip, dar este deja în Trending, pe locul 21. Single-ul a fost urcat pe canalul de YouTube al lui Nane, care a promis fanilor că mai este puţin până la lansarea videoclipului oficial.

Delia a avut un început ocupat de an 2021, între colaborarea cu Taxi pe piesa "Inadaptat" şi lansarea primului său single-NFT, "Rachetă". Acesta a ajuns la o sumă licitată de 5063 de dolari, iar un NFT este o unitate de Blockchain care practic consemnează drepturile de autor asupra unei opere de artă.

Delia poate fi văzută pe Antena 1 în fiecare miercuri de la ora 20:30 în componenţa juriului iUmor, emisiune ajunsă la sezonul 10. Pe 7 februarie artista a împlinit 39 de ani, fiind sărbătorită de colegii de platou cu o surpriză specială. În 2020 Delia a lansat colaborarea cu Smiley "Ne Vedem Noi", care a strâns peste 10 milioane de vizualizări. Anul 2020 începuse pe ton heavy pentru muziciană, care a lansat prima sa piesă rock, "Aruncă-mă".

Nane a lansat în vara lui 2020 albumul "NANAlien", urmat de o serie de clipuri psihedelice animate creat de artistul vizual Cuscrew.

Citește în continuare

AGENDA DE CONCERTE

<< sept. 2021 >>
lmmjvsd
30 31 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 1 2 3

Trending