Urmărește-ne în Social Media

Albume noi

Nane și Nosfe lansează primul EP împreună - "10h"

Nane și Nosfe, doi dintre cei mai ascultați rapperi din România, lansează EP-ul "10h". Piesele incluse pe acest material aduc un vibe nou și prezintă trei povești distincte, care au ca element central viața din underground a gangsterilor.

Publicat

pe

NANE x NOSFE lansează ”10H”
NANE x NOSFE lansează ”10H” │ FOTO: Copertă album

"10h" include trei melodii - "Fato", "FVCBOY" și "Piesa cu mesaj" -  ce abordează teme precum dragoste, ură, bani și lupta pentru putere, toate îmbinate cu ritmuri fresh, creându-se astfel o poveste urbană complexă și intrigantă. Vocile celor doi artiști aduc împreună un vibe care este setat în medii și gândiri diferite.

Piesa "Fato" a fost scrisă de Nane și Nosfe, compusă de Nane, Nosfe, Lucian Valentin Prunaru și Radu Dima, iar producția a fost realizată de George Luca. "Fato" este o melodie fresh, care pune accentul pe o poveste de dragoste urbană dintre un gangster și o fată greu de cucerit. Povestea este alcătuită în jurul pasiunii și al dorinței, puse în antiteză cu viața dură pe care un gangster trebuie să o ducă.

VIDEO: Nane și Nosfe - "Fato"

"FVCBOY" a fost scrisă de Nane și Nosfe, compusă de Nane, Nosfe și Konstantin Beshkov, iar producția este semnată de George Luca. "Piesa cu mesaj" e scrisă de Nane și Nosfe, compusă de Nane, Nosfe și Cătălin Marcu, iar producția a fost realizată de George Luca.

Nane este unul dintre cei mai apreciați rapperi români ai generației '90. A făcut parte din prima mișcare de underground rap din România, câștigând recunoaștere datorită capacității sale de a vorbi deschis și de a spune adevăruri incomode. Modul lui dinstinct de relaționare cu tinerii l-a situat întotdeauna în topurile de rap. Nane este artistul cu cei mai mulți ascultători pe Spotify România și a fost #1 în topul radiourilor cu piesa "Cum era", în colaborare cu Delia. De asemenea, este în mod constant prezent în top 50 Spotify România. În acest moment, ambele sale colaborări cu Delia se află în playlist, pe #4 și #42.

Darius Vlad Crețan a început aventura NOSFE în 2002, în Roma, odată cu înregistrarea primei sale piese cu WORSH. În 2015, artistul a început primul val trap românesc, Șatra B.E.N.Z., împreună cu ED, Keed, Killa Fonic și Lu-K Beats. Șatra B.E.N.Z. a fost prima lansare trap din România, o mișcare care a deschis ușile acestui nou tip de muzică și care a ajuns să fie atât de iubită încât a devenit un adevărat fenomen.

Trending