Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Jordan Rudess de la Dream Theater este speaker la Mastering the Music Business 2021 Jennifer LopezJennifer Lopez a fost lăudată de Ben Affleck și Mark Anthony Primele NFT-uri lansate de UNTOLDPrimele NFT-uri lansate de UNTOLD ilustrează personaje magice de pe tărâmul festivalului Coperta cărții "The Lives of Brian"Vocalistul AC/DC lansează cartea de memorii "The Lives of Brian" Eugenia Nicolae la "Românii au talent"Eugenia Nicolae a prezentat o nouă fațetă a folclorului la "Românii au talent" - VIDEO Adrian Galbinu la "Românii au talent""Românii au talent": Adrian Galbinu a interpretat o partitură de operă și a mers mai departe cu 4 DA - VIDEO

Irina Ichim a adus la "Românii au talent" aviația, muzica și poezia - VIDEO

În vârstă de 61 de ani, Irina Ichim a urcat pe scena de la "Românii au talent" cu multă energie și voie bună. Concurenta i-a impresionat pe jurați cu o interpretare ce i-a adus 4 DA. Detalii și video în articol.
Irina Ichim la

Irina Ichim la "Românii au talent" 2021 │ FOTO: PRO TV

Irina este originară din Galați și marile sale pasiuni sunt aviația și muzica. Este vicepreședintele Asociației Române pentru promovarea istoriei și aeronauticii General Aviator Aurel Niculescu - Filiala Galați. Concurenta a declarat că a primit medalii de onoare pentru toată activitatea în care promovează forțele aeriene. A fost decorată chiar de Ministrul Apărării cu titulatura Emblema de Merit Clasa 1 pentru apărare.

Concurenta a mărturisit că este căsătorită de peste 30 de ani cu un aviator rus, iar dragostea sa pentru aviație a crescut de-a lungul anilor, și datorită soțului său. Pasiunea pentru muzică a început din copilărie, dar Irina a ales să urmeze o carieră mai sigură. Cu toate acestea, concurenta nu a uitat niciodată de muzică și a venit la "Românii au talent" să arate acest lucru.

"Respectul meu pentru tine este desăvârșit", i-a transmis Florin Călinescu concurentei.

Încântat de momentul Irinei a fost și Smiley:

"Doamnă, sunteți de aceeași vârstă cu părinții mei. Tata e aviator. Tot momentul a fost ca un zbor. Când ați început a fost un pic zdruncinat, prima frază muzicală a fost ușor zdruncinată până v-ați luat zborul. După care s-a auzit motorul. După care zborul a fost lin. Ne-ați aterizat fără probleme. Felicitări, doamnă!".

Citește mai multe despre Alexandra DinuAndi MoisescuAndraFlorin CălinescuPavel BartosSmiley
Alina Ghimus este redactor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Eurovision 2021 ar putea avea public; 3500 de persoane vor participa la eveniment

O decizie de ultim moment a organizatorilor Eurovision 2021 va permite participarea publicului la celebrul concurs muzical care are loc...

Închide