Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Jordan Rudess de la Dream Theater este speaker la Mastering the Music Business 2021 Jennifer LopezJennifer Lopez a fost lăudată de Ben Affleck și Mark Anthony Primele NFT-uri lansate de UNTOLDPrimele NFT-uri lansate de UNTOLD ilustrează personaje magice de pe tărâmul festivalului Coperta cărții "The Lives of Brian"Vocalistul AC/DC lansează cartea de memorii "The Lives of Brian" Eugenia Nicolae la "Românii au talent"Eugenia Nicolae a prezentat o nouă fațetă a folclorului la "Românii au talent" - VIDEO Adrian Galbinu la "Românii au talent""Românii au talent": Adrian Galbinu a interpretat o partitură de operă și a mers mai departe cu 4 DA - VIDEO

Se lansează "Întotdeauna Laura Stoica", un album de remake-uri în memoria regretatei artiste

La 15 ani de la moartea Laurei Stoica, Roton lansează împreună cu Fundația Laura Stoica un album în amintirea artistei. Intitulat "Întotdeauna Laura Stoica", discul conține atât remake-uri, cât și piese care au fost mai puțin mediatizate, precum "Călători în pustiu" și "Numai pentru tine viață!".
”Întotdeauna Laura Stoica”, un album in memoriam

”Întotdeauna Laura Stoica”, un album in memoriam │ FOTO: Captură YouTube

Laura Stoica a fost și va rămâne una dintre cele mai bune voci din România, iar piesele ei sunt ascultate și în 2021, dovadă că muzica bună nu va fi uitată niciodată. "Am obosit să tot fugim ceas de ceas/ Am vrea măcar o oază cât de mică de-adevăr/ Să nu ne pierdem în zadar" sunt versuri ce ating orice suflet, versuri ce aparțin melodiei "Călători în pustiu", pe care publicul o va găsi pe noul album.

"(Laura) a deschis lumi ce vor rămâne în eternitate în sufletele tuturor celor ce au cunoscut-o, cât și în ale acelora care o ascultă"

Alexandru Stoica, fratele artistei, spune despre Laura că pentru el va fi întotdeauna un foc aprins și o lumină vie în acest Univers:

"Ea trăiește în continuare prin fiecare melodie. A deschis lumi ce vor rămâne în eternitate în sufletele tuturor celor ce au cunoscut-o, cât și în ale acelora care o ascultă! Și mă bucur nespus că, printr-un efort comun al Fundației Laura Stoica și a casei de discuri Roton acest album a putut fi lansat".

Laura Stoica este considerată una dintre cele mai bune voci feminine rock din România și una dintre cele mai puternice personalități ale muzicii autohtone. Aceasta s-a lansat în anul 1990 la Festivalul de la Mamaia, câștigând premiul pentru cea mai bună interpretare. Un an mai târziu a fost declarată cea mai bună solistă pop-rock, iar melodia "Un actor grăbit" a fost desemnată Piesa Anului.

Între anii 1990 și 2005 a susținut peste 700 de concerte, atât pe scenele românești, cât și în străinătate. În 1995, a cântat alături de Ricchi e Poveri, dar și de Samantha Fox. A depășit granițele natale, având turnee în Bulgaria, Israel, Malta și S.U.A. După o perioadă de absență, Laura Stoica s-a hotărât să revină pe scenă cu un nou stil și a lansat albumul "S-a schimbat".

Laura Stoica va rămâne în amintirea tuturor cu piese precum "Un actor grăbit", "Vreau să am steaua mea", "Focul", "Nici o stea", "S-a schimbat", "Dă, Doamne, cântec" sau "Vino".

Laura Stoica - "Călători În Pustiu"

Citește mai multe despre Laura Stoica
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Years & Years revine cu "Starstruck", prima piesă nouă din ultimii trei ani - AUDIO

"Starstruck" este noul single Years & Years, ce este disponibil acum pe toate platformele de streaming, iar videoclipul va avea...

Închide