Urmărește-ne în Social Media

Muzică nouă

AUDIO: Ascultă "Hoinar", noua piesă a lui Călin Pop (Celalalte Cuvinte): "Orice s-ar întâmpla, suntem liberi în gândurile și visele noastre"

Călin Pop, vocalistul și chitaristul trupei Celelalte Cuvinte, a lansat o nouă piesă solo, intitulată ”Hoinar”. Melodia va fi inclusă pe viitorul album al muzicianului, ”Cutia cu secrete”.

Publicat

pe

Călin Pop continuă să fructifice perioada de stagnare determinată de pandemie lansând o nouă piesă solo. După single-ul "Un Alt an", cu care a încheiat 2020, muzicianul lansează piesa "Hoinar", o compoziție ce ne îndeamnă la o reconstrucție a prezentului și la o eliberare a spiritului. Dincolo de toată apăsarea incertitudinii stă un interior de care doar noi suntem responabili, un interior ce are forța de a ieși din orice încorsetare.

""Hoinar" este o altfel de piesă, cu fiori în simțiri, mai afirmativă - orice s-ar întâmpla suntem liberi în gândurile și visele noastre. Chiar hoinari", a declarat Călin Pop.

Noua piesă "Hoinar" va fi inclusă pe viitorul album solo al lui Călin, "Cutia cu secrete". Muzicianul lucrează la un material de studio și alături de colegii din Celelalte Cuvinte.

AUDIO: Călin Pop (Celalalte Cuvinte) - "Hoinar"

Foarte tineri, în 1981, Călin Pop, Marcel Breazu, Leontin Iovan, Tiberiu Pop şi Ovidiu Roşu au căutat "Celelalte Cuvinte" pentru a-i exprima emoţiile şi gândurile. Au trecut multi ani de atunci, ani în care muzica lor a bucurat generaţii de fani, în care tablourile stilistice s-au succedat. De la romantismul primei decade cu "Iarbă prin păr", apoi "Dacă vrei", "Un sfârşit e un început", "Scrisori iubite", "Nu-mi da tot într-o zi", la protestul din "Se lasă rău", "Cina dragonului", "Armaghedon", "Lupii", "Boală de gânduri", apoi o îmbinare între cele două şi o reîntoarcere la matcă prin "Zmeie", "Stem", "Între vise",

Celelalte Cuvinte şi-a păstrat mereu crezul, valorile şi personalitatea artistică, dobândind statutul de trupă-legendă a rock-ului românesc. Nu şi-a dezamăgit niciodată fanii, nu a făcut niciodată compromisuri de dragul comercialului.

Comentează

Muzică nouă

Călin Pop a lansat piesa "Mă va purta" - AUDIO

Călin Pop își completează discografia cu o nouă piesă. Intitulată "Mă va purta", melodia a fost scrisă și compusă de artist. Te invităm să o asculți în articol.

Publicat

pe

"Mă va purta" este o creație melancolică, ce poartă ascultătorul într-o călătorie prin momente trecute și dorințe prezente.

"Există amintiri, nostalgii a căror lumină dau puterea de a merge înainte", a declarat Călin Pop despre mesajul piesei.

Călin Pop și-a început cariera muzicală în 1980 împreună cu colegii săi de o viaţă, trupa Celelalte Cuvinte, pe care a fondat-o încă din perioada de liceu. Formată din mai sus numitul, alături de Marcel Breazu, Leontin Iovan, Tiberiu Pop şi Ovidiu Roşu, Celelalte Cuvinte este una dintre cele mai longevive trupe rock din România.

Păstrându-şi, de-a lungul timpului, atât componenţa, cât şi stilul, Celelalte Cuvinte a devenit o trupă-legendă a rock-ului românesc, cu o identitate aparte. Sonorităţile muzicale ale trupei sunt identificate imediat de orice fan. Niciodată comercialul nu a fost un criteriu de creaţie sau interpretare în cazul de faţă.

AUDIO: Călin Pop - Mă va purta

Citește în continuare

Trending