Urmărește-ne în Social Media

Emisiuni radio-tv

Eurovision 2021 ar putea avea public; 3500 de persoane vor participa la eveniment

O decizie de ultim moment a organizatorilor Eurovision 2021 va permite participarea publicului la celebrul concurs muzical care are loc în luna mai. Se pregăteşte şi o serie de măsuri de siguranţă, încât să se evite contaminarea. European Broadcasting Union, organizaţia din spatele Eurovison a confirmat decizia Guvernului olandez. Avem detalii în articol.

Publicat

pe

Eurovision 2021
Eurovision 2021 │ FOTO: Eurovision

3500 de fani vor avea intrarea permisă în arena Ahoy din Rotterdam pentru a urmări reprezentaţiile muzicale. EBU analizează opţiunile pentru a pune în mişcare planul în mai. Cei 3500 de participanţi vor asista la un total de 9 show-uri în Rotterdam, inclusiv repetiţii, semifinale şi finala de pe 22 mai. Există o condiţie: dacă starea pandemiei de Covid-19 o va permite. Organizatorii vor prioritiza sănătatea şi siguranţa publicului.

Iată declaraţia EBU:

Aşa cum am anunţat şi până acum, toate delegaţiile, artiştii şi echipa de producţie vor urma un protocol strict şi nu vor intra în contact cu oameni din public sub nici o circumstanţă.

Eurovision 2021 va avea loc începând cu 17 mai, iar 4 scenarii au fost pregătite pentru evenimentul din acest an. Printre ele se numără un show normal, cu public, dar şi unul pre-înregistrat fără public prezent fizic. Deja artiştii care vor concura, inclusiv Roxen, reprezentanta României şi-au înregistrat numărul în cazul în care variantă cea mai pesimistă va fi cea aplicată.

Marea Britanie (reprezentată de James Newman cu piesa "Embers"), Franţa, Spania, Italia şi Germania vor avea reprezentaţii în noaptea finalei. Printre favoriţii publicului şi experţilor industriei muzicale pentru câştigarea trofeului din 2021 sunt muzicienii din Malta, Elveţia şi Franţa.

Situaţia în Olanda în acest moment se prezintă astfel: în ultima săptămână din martie preşedintele olandez a extins lockdown-ul în ţară, care ţine cel puţin până la final de aprilie. Recent a avut loc şi un scandal, Belarusul fiind descalificat de la Eurovision pentru că a înscris de două ori piese care încalcă regulile competiţiei. Ambele aveau mesaj politic şi ironizau protestele anti guvernamentale.

La marea finală vor urca pe scenă şi foşti câştigători ai competiţiei, 6 la număr, printre care şi trupa finlandeză Lordi, sărbătorind deceniile de existenţă ale competiţiei. Roxen va reprezenta România în acest an cu piesa "Amnesia". Are numărul 13 în concurs şi va cânta în prima semifinală, pe 18 mai.

PUBLICITATE
Comentează

Muzică nouă

Roxen și Killa Fonic intră în universul jocurilor video cu piesa "Crazy Valorant" - AUDIO

Roxen și Killa Fonic colaborează pentru prima dată și lansează "Crazy Valorant", o piesă inspirată de jocul video Valorant. Melodia este disponibilă în articol, te invităm să o asculți.

Publicat

pe

Killa Fonic & Roxen - Crazy Valorant
Killa Fonic & Roxen - Crazy Valorant │ FOTO: YouTube

Muzica a fost compusă de Killa Fonic și Alex Ghinea (911), iar versurile de către Killa Fonic. Producția piesei a fost asigurată de Alex Ghinea (911). Așa cum intuim încă din numele piesei, cei doi artiști se aventurează în Universul Valorant, jucându-se cu Phoenix și Jett, doi dintre cei mai iubiți agenți ai gamerilor români. Riot Games, dezvoltatorului jocului, i-a susținut pe cei doi soliști în demersul de a crea melodia inspirată de joc.

"Fac parte dintr-o generație care a prins ultimele fragmente din jocurile 2D și am crescut odată cu evoluția acestora până astăzi, unde mă pot bucura de viitorul la care visam atunci când eram mic, iar Valorant nu doar că face asta foarte bine și stimulează amintirile din noi despre caractere cu skill-uri cool care se duelează, Valorant oferă și o nouă atmosferă cu noi inputs a stilului de joc first person shooter într-un mix perfect cu ideea de super puteri și ăsta e unul din motivele pentru care ador să îl joc! Mă bucur că prin acest proiect am reușit să colaborez cu Roxen, fiind prima noastră piesă, de mine mult așteptată", a declarat Killa Fonic.

Valorant este un shooter tactic competitiv, bazat pe personaje care se joacă în două echipe de câte cinci jucători. Valorant este un joc multiplayer precis și letal, cu gameplay de înaltă fidelitate și un arsenal divers de arme, agenți cu abilități unice și hărți reglate competitiv pentru mii de ore de joc.

AUDIO: Killa Fonic & Roxen - Crazy Valorant

Killa Fonic are un stil unic în România. Este descris de onestitatea sa brutală și videoclipurile artistice. Are capabilitatea de a se transpune în multiple genuri muzicale cu o lejeritate de neegalat. Killa Fonic a făcut parte din proiectul Șatra B.E.N.Z. cu care a lansat albumele O.$.O.D. 1 si 2. Din 2019 a părăsit grupul și a început cariera exclusiv solo. Toate lansările lui au avut impact asupra zonei urbane, dar o parte din ele au depășit granițele. Printre ele putem aminti de "Bambolina" feat. Carla's Dreams, "Miami Bici", "Go Gettas", "MAMBO", "Richie Rich", "NIMENI", "Lucifer" sau "HAOLO" feat. NANE.

Roxen este unul dintre cei mai fresh artiști ai momentului. Cu sute de mii de ascultători în fiecare lună pe Spotify și cu zeci de milioane de vizualizări pe YouTube, tânăra artistă se bucură de un succes enorm. Cea mai recentă lansată - "Money Money" - are în acest moment 2.5 milioane de ascultări pe Spotify, iar "Inimă nu fi de piatră" a intrat în Top 100 Media Forest. De asemenea, colaborarea cu DJ Project pentru piesa "Parte din Tine" se află în continuare în playlist-urile radiourilor din România, fiind prezentă în topurile de specialitate.

Citește în continuare

Trending