Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Masked Singer Romania 2021, sezonul 2Masked Singer România revine în 2021 la PRO TV cu cel de-al doilea sezon Nicu Covaci lansează o carte cu cele mai cunoscute partituri ale trupei Phoenix Valentin Alexiu la "Românii au talent" 2021Valentin Alexiu i-a adus un omagiu lui Freddie Mercury pe scena de la "Românii au talent" Nathanja Volthuis la "Românii au talent" 2021Nathanja Volthuis ne-a transportat în "Cosmos" la "Românii au talent" - VIDEO Inna de vorbă cu Andi MoisescuInna: "Am cunoscut mai întâi cântece bisericești" - VIDEO Cristina Vasiu - Florin Salam la "Te cunosc de undeva!"Cristina Vasiu a marcat prima sa victorie la "Te cunosc de undeva!", transformându-se într-un manelist - VIDEO

"Ești ca o privighetoare", i-a spus Smiley unei concurente la "Românii au talent"

Emanuela Benciu i-a cucerit pe jurații de la "Românii au talent" cu o prezență suavă și o voce remarcabilă. Concurenta de 17 ani a mers mai departe cu 4 DA.
Emanuela Benciu la

Emanuela Benciu la "Românii au talent" 2021 │ FOTO: PRO TV

Emanuela este originară din Baie Mare și a declarat că participarea la "Românii au talent" este un vis împlinit. Pasiunea pentru muzica i-a fost insuflată de bunica sa care, deși nu avea studii muzicale, o încuraja pe Emanuela să cânte mereu, mai ales operă.

Înainte de a urca pe scenă, adolescenta a vorbit puțin despre viața sa. Emanuela a fost adoptată când avea șapte luni. S-a considerat norocoasă, mai ales că părinții adoptivi au susținut-o și i-au oferit tot ce aveau mai bun. Tânăra își dorește să îi facă mândri, iar momentul de la "Românii au talent" a reușit să impresioneze pe toată lumea.

"Pe mine m-ai încântat nu doar prin vocea ta minunată și prin talentul tău, dar și prin prezența și sensibilitatea ta. Felicitări, mi-a plăcut foarte mult!", a declarat Alexandra Dinu.

Smiley a avut de spus numai cuvinte de laudă la adresa Emanuelei:

"Emanuela, ești ca o privighetoare. Ești așa sensibilă, timidă, modestă. Cred că am un ochi pentru talente și tu ești foarte talentată".

Citește mai multe despre Alexandra DinuAndi MoisescuAndraFlorin CălinescuPavel BartosSmiley
Alina Ghimus este redactor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Irina Ichim a adus la "Românii au talent" aviația, muzica și poezia - VIDEO

În vârstă de 61 de ani, Irina Ichim a urcat pe scena de la "Românii au talent" cu multă energie...

Închide