Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Jordan Rudess de la Dream Theater este speaker la Mastering the Music Business 2021 Jennifer LopezJennifer Lopez a fost lăudată de Ben Affleck și Mark Anthony Primele NFT-uri lansate de UNTOLDPrimele NFT-uri lansate de UNTOLD ilustrează personaje magice de pe tărâmul festivalului Coperta cărții "The Lives of Brian"Vocalistul AC/DC lansează cartea de memorii "The Lives of Brian" Eugenia Nicolae la "Românii au talent"Eugenia Nicolae a prezentat o nouă fațetă a folclorului la "Românii au talent" - VIDEO Adrian Galbinu la "Românii au talent""Românii au talent": Adrian Galbinu a interpretat o partitură de operă și a mers mai departe cu 4 DA - VIDEO

"Femeia asta este divină" a spus Andi Moisescu despre o concurentă care a primit Golden Buzz la "Românii au talent"

Elena Gatcin i-a cucerit pe jurații de la "Românii au talent" cu vocea și interpretarea la pian. Concurenta merge direct în semifinale, după ce Andra a apăsat butonul Golden Buzz. Momentul este disponibil în articol.
Elena Gatcin la

Elena Gatcin la "Românii au talent" 2021 │ FOTO: PRO TV

Elena are 38 de ani și vine din Constanța. S-a născut în Chișinău și a început să cânte de la o vârstă fragedă. Concurenta a declarat că a fost susținută de mama sa, care o ducea la lecții în fiecare zi. Efortul celor două a fost răsplătit de performanța muzicală pe care Elena și-a dezvoltat-o de-a lungul anilor.

Muziciana a declarat că i-a fost dificil să se mute în Constanța. Se simțea singură, iar accentul moldovenesc i-a pus de multe ori bețe în roate. Cu toate acestea, Elena a decis să rămână în orașul de malul mării.

Pe scena de la "Românii au talent", Elena i-a emoționat pe jurați cu piesa "Vreau să vii în viața mea" (Aura Urziceanu). Interpretarea muzicală, prezența elegantă și mesajul sensibil al piesei au creat un moment demn de un Golden Buzz.

"M-ai lăsat fără grai, m-ai lăsat cu piele de găină. M-ai dus prin toate stările. Ai ales un cântec care pentru mine înseamnă ceva pentru că am început să cânt acest cântec cu fratele meu când eram mici. Sunt foarte multe amintiri și când văd un om atât de talentat trebuie să îi recunosc meritele și nu am altfel cum decât să apăs acest buton. Îl meriți din plin", a spus Andra.

Elena a fost șocată de gestul Andrei și nu se aștepta la o asemenea surpriză. Andra a continuat să vorbească despre momentul muzical al concurentei, spunând:

"Elena este talentată, muzicală, improvizează. E un om cu un suflet muzical. Simte muzica la un alt nivel. Ea a transformat o melodie pe care noi o știm cu toții, Aura Urziceanu. A cântat-o și în stilul Aurei, a cântat-o și mai jazz, și cu un simț muzical de n-aveai cum să nu reacționezi. Pur și simplu, mi-a fugit mâna spre butonul auriu".

Andi Moisescu a fost, de asemenea, cucerit de Elena Gatcin:

"M-a fermecat tot la Elena. De la apariție, la interpretare, la maniera de interpretare, la cum cânta la pian. Are tot ce vrea ea. A fost de departe cea mai frumoasă interpretare a acestei piese. Iar femeia asta este divină. Realmente divină. Dacă ar fi după sufletul meu, ea ar merita să câștige ediția asta de <<Românii au talent>>".

Citește mai multe despre Alexandra DinuAndi MoisescuAndraFlorin CălinescuPavel BartosSmiley
Alina Ghimus este redactor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
"Românii au talent": Dumitru Hermeneanu a demonstrat că talentul nu ține cont de vârstă

În vârstă de 85 de ani, Dumitru Hermeneanu a fost o prezență jovială și încântătoare pe scena de la "Românii...

Închide