Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Masked Singer Romania 2021, sezonul 2Masked Singer România revine în 2021 la PRO TV cu cel de-al doilea sezon Nicu Covaci lansează o carte cu cele mai cunoscute partituri ale trupei Phoenix Valentin Alexiu la "Românii au talent" 2021Valentin Alexiu i-a adus un omagiu lui Freddie Mercury pe scena de la "Românii au talent" Nathanja Volthuis la "Românii au talent" 2021Nathanja Volthuis ne-a transportat în "Cosmos" la "Românii au talent" - VIDEO Inna de vorbă cu Andi MoisescuInna: "Am cunoscut mai întâi cântece bisericești" - VIDEO Cristina Vasiu - Florin Salam la "Te cunosc de undeva!"Cristina Vasiu a marcat prima sa victorie la "Te cunosc de undeva!", transformându-se într-un manelist - VIDEO

"Românii au talent": Dumitru Hermeneanu a demonstrat că talentul nu ține cont de vârstă

În vârstă de 85 de ani, Dumitru Hermeneanu a fost o prezență jovială și încântătoare pe scena de la "Românii au talent". Concurentul a povestit o fabulă, iar modul de interpretare și jocul actoricesc i-au adus 4 DA. Te invităm să urmărești momentul.
Dumitru Hermeneanu la

Dumitru Hermeneanu la "Românii au talent" 2021 │ FOTO: PRO TV

Dumitru Hermeneanu are 85 de ani și este originar din Zărnești. Concurentul a mărturisit că a fost strungar timp 12 ani, apoi a urmat o altă cale profesională - actoria. Dumitru a fost atras de lumea teatrului. A jucat mai mulți ani la Teatrul de Estradă din Deva, fiind acceptat în calitate de actor pe baza talentului. Concurentul a spus că a avut onoarea să joace alături de regretata Stela Popescu.

Pe scena de la "Românii au talent", Dumitru a ales să interpreteze o fabulă, iar momentul său a fost apreciat de cei patru jurați.

"Domnu' Hermeneanu, o lucrare simplă, cinstită, onestă și unică până acum. Vin foarte puțini oameni pe filiera asta. Eu sunt alături de dumneavoastră în acest demers", a spus Florin Călinescu.

Smiley și-a adus aminte de copilărie urmărindu-l pe Dumitru:

"Când eram mic, aveam foarte multe discuri și un pick-up, la care ascultam toată muzica pe care o aveau ai mei și foarte multe povești. Le țin minte cu tot cu intonație. Și în ziua de azi, când ascult povești frumos spuse, mă transport în copilărie și eu vă mulțumesc foarte tare pentru că m-am întors acasă și eu mă simt foarte bine acasă".

Citește mai multe despre Alexandra DinuAndi MoisescuAndraFlorin CălinescuPavel BartosSmiley
Alina Ghimus este redactor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Justin Bieber a lansat un album nou surpriză de Paştele Catolic, "Freedom"

Justin Bieber a lansat în martie 2021 albumul "Justice", dar rămâne prolific, lansând de Paştele Catolic un nou EP, unul...

Închide