Urmărește-ne în Social Media

Emisiuni radio-tv

Daddy Cool va prezenta știri la PRO TV, în cadrul emisiunii "Vorbește Lumea"

Robert Diaconeasa, cunoscut drept Daddy Cool, va avea o rubrică în cadrul emisiunii "Vorbește Lumea". Acesta va prezenta zilnic 7 știri inedite.

Publicat

pe

Robert Diaconeasa aka Daddy Cool
Robert Diaconeasa aka Daddy Cool │ FOTO: PRO TV

Echipa emisiunii "Vorbește Lumea", prezentată de Lora și Cove, va avea începând cu 4 mai un nou membru. Robert Diaconeasa, cunoscut în online ca Daddy Cool, va avea o rubrică de știri "amuzante și atipice". Acesta va fi în platoul emisiunii zi de zi, de la ora 11:00, cu 7 știri din diferite domenii: medical, economic, monden, curiozități, lansări de filme, clipuri, evenimente majore sau zile internaționale.

Daddy Cool: "Mi-am dorit dintotdeauna să fac oamenii să zâmbească"

"Sunt super fericit să mă alătur echipei "Vorbește Lumea", cu o rubrică zilnică de știri menite să ne aducă zâmbetul pe buze, într-o perioadă în care tot ce auzim în jur nu e tocmai fericit. Mi-am dorit dintotdeauna să fac oamenii să zâmbească și să-i molipsesc tare cu energia mea pozitivă, iar acum am ocazia să fac acest lucru zilnic, odată cu acest vis care devine realitate.

Televiziunea este marea mea iubire și au durat câțiva ani buni până la întoarcerea mea pe sticlă, dar cred tare de tot că aceasta este formula cea mai potrivită și startul unui parcurs foarte frumos în viitorul carierei mele. Sunt aici ca să rămân și ca să le fiu celor de acasă exemplul că visurile devin realitate, atunci când muncim pentru ele și nu încetăm să credem în cine suntem și în potențialul pe care îl avem.

Vă aștept cu mare bucurie începând cu data de 4 mai, în fiecare zi, de la ora 11, ca să descoperim LIVE cele mai fierbinți, interesante, amuzante și atipice știri locale și internaționale. Cu un strop de responsabilitate socială, pentru că îmi doresc să învățăm unii de la alții cum să devenim mai buni și cum să facem lumea din jurul nostru un loc un pic mai prietenos."

Robert Diaconeasa are o amplă experiență în zona de media, acesta lucrând în presa scrisă de la 16 ani și în televiziune, de la 18. Din 2015, a luat decizia de a-și crea propriul brand digital DaddyCool scopul de a le arăta oamenilor că meseria de tată se poate îmbina foarte bine și cu cea de jurnalist/ antreprenor, câtă vreme există un echilibru între ele. Iar din 2016 atenția lui s-a îndreptat spre acțiunile umanitare.

Trending