Urmărește-ne în Social Media

Muzică nouă

Antonia a lansat "Îmi placi tu", o piesă energică de vară - AUDIO

Antonia își bucură fanii cu un nou single în limba română - "Îmi placi tu". Melodia este disponibilă în articol, așa că te invităm să o asculți.

Publicat

pe

Antonia - Îmi placi tu
Antonia - Îmi placi tu │ FOTO: captură YouTube

"Îmi placi tu" a fost compusă de Theea Miculescu, Viky Red, Irina Rimes și produsă de Viky Red. Piesa sună ca un adevărat imn al verii, o piesă caldă, energică și optimistă, o invitație la a trăi viața intens, onest, cu bucurie și din suflet.

"Mi-a plăcut energia pe care o transmite piesa încă de la prima ascultare, optimismul molipsitor, așa că am știut că <<Îmi placi tu>> mi se potrivește", a spus Antonia.

Antonia a lansat deja anul acesta două piese: "Dinero" cu Yoss Boness, single în engleză și spaniolă cu un videoclip sexy și funny, "Taifun", compusă de Alex Velea, Theea Miculescu și produsă de Răzvan Matache.

Artista și-a început cariera artistică în anul 2010, cu melodia "Morena" în colaborare cu Tom Boxer. Piesa a devenit rapid un hit național și internațional care i-au adus artistei atât aprecierea a milioane de fani, cât și atenția a numeroase case de discuri, televiziuni, radio-uri, publicații și personalități din domeniul muzicii și nu numai. De atunci, Antonia a înregistrat succes după succes și a doborât record după record prin piesele lansate, devenind una din cele mai importante figuri pe scena de pop, dance, R&B și house-club.

Trending