Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Jordan Rudess de la Dream Theater este speaker la Mastering the Music Business 2021 Jennifer LopezJennifer Lopez a fost lăudată de Ben Affleck și Mark Anthony Primele NFT-uri lansate de UNTOLDPrimele NFT-uri lansate de UNTOLD ilustrează personaje magice de pe tărâmul festivalului Coperta cărții "The Lives of Brian"Vocalistul AC/DC lansează cartea de memorii "The Lives of Brian" Eugenia Nicolae la "Românii au talent"Eugenia Nicolae a prezentat o nouă fațetă a folclorului la "Românii au talent" - VIDEO Adrian Galbinu la "Românii au talent""Românii au talent": Adrian Galbinu a interpretat o partitură de operă și a mers mai departe cu 4 DA - VIDEO

Anglia nu solicită pașaportul de vaccinare la o serie de evenimente experiment ce urmează să fie organizate

Organizatorii majorității evenimentelor enumerate în schema guvernamentală pentru a testa siguranța mediului de divertisment au declarat că pașapoartele COVID-19 nu vor fi necesare. Găsești mai multe detalii în articol.
Public concert

Publicul la concertul COMA - Orizont (2016)

Autoritățile britanice vor să stabilească un mod eficient în care pot redeschide economia şi dacă pot permite accesul publicului larg la evenimente ce se desfășoară în spații închise, fără distanțare fizică. Astfel, a luat naștere un proiect experiment, în care vor fi organizate mai multe evenimente ce țin de sfera divertismentului ca un cinematograf în aer liber, un show de comedie sau o noapte de club.

Odată cu acest experiment, guvernul a a anunţat că va fi necesar un sistem de certificare a statusului COVID al participanților, care va indica dacă o persoană a făcut vaccinul, a fost testată negativ recent sau dacă dispune de imunitate naturală dovedită de rezultatul pozitiv al unui test realizat în ultimele șase luni. Cu toate acestea, organizatorii a cinci dintre cele nouă evenimente enumerate ca parte a programului experiment au spus că nu vor cere oamenilor să prezinte certificate, unul mărturisind că a primit critici dure de la oameni. Mai mult, membrii unor comisii pentru libertăți civile, dar și zeci de parlamentari s-au opus, de asemenea, introducerii pașapoartelor COVID la astfel de evenimente.

Un purtător de cuvânt al consiliului orașului Liverpool a declarat recent că evenimentele organizate în Liverpool nu vor solicita un asemenea document, iar informația oferită de guvern în ceea ce privește obligativitatea acestui pașaport este incorectă.

Evenimentele-experiment vor explora modul în care diferite abordări ale distanțării sociale, ventilației și protocoalelor de testare la intrare ar putea ușura redeschiderea industriei de divertisment și a show-urilor live, într-o încercare de revenire la un anumit normal.

Alina Ghimus este redactor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
"Femeia asta este divină" a spus Andi Moisescu despre o concurentă care a primit Golden Buzz la "Românii au talent"

Elena Gatcin i-a cucerit pe jurații de la "Românii au talent" cu vocea și interpretarea la pian. Concurenta merge direct...

Închide