Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Jordan Rudess de la Dream Theater este speaker la Mastering the Music Business 2021 Jennifer LopezJennifer Lopez a fost lăudată de Ben Affleck și Mark Anthony Primele NFT-uri lansate de UNTOLDPrimele NFT-uri lansate de UNTOLD ilustrează personaje magice de pe tărâmul festivalului Coperta cărții "The Lives of Brian"Vocalistul AC/DC lansează cartea de memorii "The Lives of Brian" Eugenia Nicolae la "Românii au talent"Eugenia Nicolae a prezentat o nouă fațetă a folclorului la "Românii au talent" - VIDEO Adrian Galbinu la "Românii au talent""Românii au talent": Adrian Galbinu a interpretat o partitură de operă și a mers mai departe cu 4 DA - VIDEO

Toma Alexandru a venit la iUmor cu un număr de standup despre curieri şi livrări

Aşa cum celebritatea i-a făcut pe unii comedianţi să vorbească numai despre viaţa de familie sau viaţa la hotel, pandemia a schimbat masiv subiectele glumelor acestor artişti de standup. Un subiect inedit a fost abordat de Toma Alexandru la prima sa apariţie la iUmor. Momentul se vede în articol.
iUmor sezonul 10 standup Toma Alexandru

iUmor sezonul 10 standup Toma Alexandru │ FOTO: Antena 1

În episodul 6 din sezonul 10 al emisiunii de pe Antena 1 am avut momente cu "Bill Gates", cu un Mihai Bendeac speriat de omul care ridica greutăţi cu diferite părţi ale corpului şi un Cheloo trollând lumea la interviuri/ testimoniale. A revenit şi celebrul Tiproc fără invenţii, dar cu o sectă trăznită. Seara a început totuşi cu numărul de standup al lui Toma Alexandru, care e cunoscut şi ca un desenator şi grafician talentat. Pe Toma îl ştiţi probabil din proiectul "Ceva Mărunt" şi de puţină vreme şi pentru serialul de animaţie "Banciu - Detectiv animat".

La iUmor a venit cu un număr despre curierii noştri cei de toate zilele, de care am avut atâta nevoie pe durata pandemiei. Toma a vorbit despre mersul la IKEA, despre ruloul pentru geam şi problemele de nepotrivire în cazul acestui produs, dar şi interacţiuni trăznite cu angajaţii IKEA. Comediantul a avut câteva poveşti halucinante apoi despre comenzile curierilor de generaţie nouă, prin Bringo, Glovo şi altele de gen. Problema nu a fost cu acel curier, ci cu un ucenic pe care şi-l luase curierul respectiv, pentru a îl învăţa meserie.

Complet neofit, el nu a înţeles nimic despre preluarea comenzii, despre dispozitivul cu touchscreen, POS sau orice altceva. Au urmat scene halucinante de amatorism absolut pentru ucenicul respectiv, care părea total din alt film, dar nu va mai stric glumele şi vă las să le savuraţi în clipul de mai jos:

Cea mai nouă ediţie iUmor ar fi trebuit să includă şi extra momente de sărbătorire a lui Cheloo, a cărui zi de naştere a fost pe 24 martie, odată cu difuzarea emisiunii, dar acestea nu au apărut. Promo-urile indicaseră şi un moment de heavy metal cu formaţia Trooper, care nu s-a mai difuzat. De câteva săptămâni iUmor şi-a schimbat ziua de difuzare, fiind mutat de duminică miercuri. În ultimele episoade au mai făcut standup la iUmor Cristi Popesco, Radu Pietreanu, Cosmin Natanticu, Sorin Pârcălab şi Dan Frânculescu.

Momentul cu Trooper promis şi nedifuzat:

Citește mai multe despre ChelooDelia MatacheMihai Bendeac
Alex Stănescu este redactor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Cât s-a licitat pentru piesa NFT a Deliei "Racheta" şi ce extra-uri sunt incluse; Ascultă melodia

Delia a avut o premieră pe piaţa locală pe 22 martie 2021, lansând prima piesă mainstream via NFT. NFT înseamnă...

Închide